Mazars Nederland richt Real Estate praktijk op

07 maart 2012 Consultancy.nl

Mazars Nederland heeft een nieuwe praktijk opgericht met een focus op de vastgoedmarkt, genaamd Mazars Real Estate. De praktijk wordt geleid door Yves Gassler en Susan Raaijmakers, die beiden per 1 maart de overstap hebben gemaakt van de Tax Real Estate tak van Big Four kantoor Deloitte. Gassler en Raaijmakers hebben meer dan 15 jaar gewerkt voor Deloitte en haar juridische voorganger Andersen Real Estate.

Gassler en Raaijmakers besloten de overstap naar Mazars Real Estate te maken door diverse redenen: "Mazars biedt ons de unieke kans binnen Mazars Real Estate onze vastgoedkennis en -ervaring te integreren met reeds aanwezige financieel-juridische dienstverlening. Mede door de beschikbare ruimte voor ondernemerschap en de scherpe kostenstructuur binnen Mazars Real Estate zijn wij meer dan ooit in staat voor vastgoedpartijen concrete meerwaarde te creëren met geïntegreerde, kwalitatief hoogstaande, dienstverlening tegen een unieke prijs/kwaliteit-verhouding."

Ton Tuinier, Tax Leader Mazars International, motiveert de focus op de Nederlandse vastgoedmarkt als volgt: "Mazars is nationaal en internationaal al jarenlang actief op de vastgoedmarkt, Nederland was toe aan een versteviging. Wij zijn daarom zeer tevreden dat wij een team van gerenommeerde vastgoeddeskundigen aan Mazars hebben weten te binden. Wij zijn er van overtuigd dat Yves Gassler en Susan Raaijmakers onze dienstverlening voor de vastgoedmarkt naar een hoger plan trekken en verheugen ons op de intensieve samenwerking. Het aanbod van Mazars Real Estate - kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een realistische vergoeding - sluit perfect aan op het huidige streven van vastgoedpartijen naar transparantie, robuustheid en kostenefficiëntie."

Nieuws

Meer nieuws over