Hay Group en Willis Group gaan opdrachten uitwisselen

30 januari 2013 Consultancy.nl

Hay Group heeft een wereldwijde samenwerking gesloten met Willis Group, een internationale verzekeringsmakelaar en adviesbureau op het gebied van actuariaat en human resources. Onder de overeenkomst zullen beide bedrijven elkaars diensten aan hun klanten leveren.

Willis Group kan zijn klanten doorverwijzen naar Hay Group voor management- en HR-adviesdiensten en Hay Group refereert zijn klanten naar Willis Group voor werknemersvoordeeladvisering en verzekeringsdiensten.

Hay Group heeft wereldwijd meer dan 2.600 consultants in dienst, verspreid over 84 kantoren in 48 landen. Willis Group beschikt over ruim 400 kantoren in bijna 120 landen en een internationaal team van ongeveer 17.000 werknemers.

“We zijn zeer verheugd over de samenwerking met Hay Group en de versterking van ons internationale werknemersvoordeelplatform. Hay Groups ervaring en expertise in de HR-consultingarena stelt ons in de gelegenheid om ons dienstenaanbod uit te breiden voor onze bestaande en toekomstige klanten, en onze value proposition te versterken” zegt Joe Plumeri, CEO van Willis Group.

Chris Matthews, CEO van het HR adviesbureau, voegt toe: “Klanten willen alle aspecten van compensatie gelijktijdig analyseren – salarissen, bonussen, extra voordelen en pensioenen – en niet in geïsoleerde silo’s. Bovendien willen ze dit voor alle markten waarin zij actief zijn doen. Deze overeenkomst vergroot onze mogelijkheden om meer waarde te creëren voor onze klanten in alle markten. We zijn zeer blij dat we een team gaan vormen met een van ’s werelds toonaangevende werknemersvoordeeladviesbureau en makelaarsbedrijf”.

Nieuws

Meer nieuws over