D&A Conclusion stelt Gerrit-Jan Verbeek aan als directeur

20 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Gerrit-Jan Verbeek is deze week gestart als directeur van adviesbureau D&A Conclusion.

De 48-jarige topman brengt ruim 25 jaar aan ervaring in de zorg met zich mee naar zijn nieuwe rol. Hij is extern aan boord gehaald, hiervoor was hij werkzaam als directeur Digitale Zorg en ICT bij DC Klinieken.

Eerder was onder andere manager Centrum Medisch Specialistische Zorg en adviseur van de Raad van Bestuur bij het Meander Medisch Centrum en bekleedde verschillende functies binnen de farmaceutische industrie, bij een apotheekketen, een zorgverzekeraar en medische centra.

D&A Conclusion stelt Gerrit-Jan Verbeek aan als directeur

Bij D&A Conclusion geeft hij leiding aan een team van circa 50 professionals. Het bureau adviseert en begeleidt organisaties in de gezondheidszorg bij de ontwikkeling en realisatie van een digitale strategie en de adoptie van digitale zorg. D&A behoort al jaren tot de koplopers in de markt.

“Het mooie aan D&A is dat zij zich als adviesbureau volledig focussen op de zorg, een complexe branche met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. In mijn carrière heb ik altijd gewerkt in posities waarin ik voor patiënten het verschil kon maken; dat is wat mij drijft”, aldus Verbeek.

De fase waarin D&A zich bevindt, spreekt me aan. De organisatie is drie jaar geleden onderdeel geworden van Conclusion en er liggen enorme kansen in de samenwerking binnen het Conclusion-ecosysteem. Het team waarmee ik ga werken, bestaat uit échte professionals. Er is onwijs veel kennis en kunde in huis. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met collega’s te gaan zoeken naar de synergie tussen de bedrijven.”

Mark Elstgeest, directeur Strategy Enablement bij Conclusion, zegt over de benoeming van Verbeek: “De zorg is een belangrijke maatschappelijke sector en de achtergrond van Gerrit-Jan sluit naadloos aan op de impact die we daar willen maken. En de prettige, resultaatgerichte managementstijl van Gerrit-Jan past goed bij het bedrijf.”

Oprichter Ann Ouvry blijft betrokken

Verbeek neemt de directeursrol over van Ann Ouvry, die 23 jaar geleden aan de wieg stond van D&A. Zij blijft betrokken bij de groep – per 1 september start ze in de rol van Client Director Zorg bij Conclusion. In deze functie kijkt zij met een breder perspectief naar het zorgportfolio van Conclusion over alle 20+ werkmaatschappijen heen.

Ouvry: “De complementariteit en samenhang van de zorgbedrijven binnen Conclusion is enorm sterk. Ik zie veel kansen om de meerwaarde voor onze klanten te vergroten, door vanuit een breder kader met klanten het gesprek aan te gaan. De rol die ik bij Conclusion mag gaan bekleden, geeft me veel energie. Ik geef vol vertrouwen het stokje door aan Gerrit-Jan. Zijn ervaring en persoonlijkheid passen goed bij de organisatie.”