Chiara Verheij versterkt overheidsteam Supply Value als consultant

18 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply Value heeft sinds vorige maand een nieuwe professional aan boord: Chiara Verheij is binnen het overheidsteam van het bureau gestart als nieuwe Medior Consultant (Digital).

Chiara Verheij rondde voorafgaande aan haar loopbaan een bachelor in Geneeskunde en een master in Bewegingswetenschappen af. Ook behaalde ze certificaten om te mogen lesgeven en toetsen in het hoger onderwijs. Recent heeft ze haar werkzaamheden als projectleider en onderzoeker bij het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en een traineeship Strategic Design bij C'MON (Startup in gebiedsontwikkeling) afgerond.

Als Medior consultant is ze inmiddels gestart aan haar nieuwe uitdaging bij Supply Value. Bij het adviesbureau maakt ze deel uit van team Overheid, met een specialisatie in Digital. In die hoedanigheid zal ze zich de komende tijd vooral richten op vraagstukken binnen het publieke domein.

Chiara Verheij versterkt overheidsteam Supply Value als consultant

“Werken als Consultant overheid voor Supply Value is uniek en uitdagend, omdat je de kans krijgt om op verschillende plekken te werken en samen met jonge en energieke collega's bij kan dragen aan maatschappelijke veranderingen”, vertelt Verheij enthousiast.

Supply Value biedt de uitdagende omgeving waarnaar ze op zoek was: “In deze rol kan ik mijn ervaringen als projectleider, onderzoeker en adviseur strategic design inzetten voor uitdagende maatschappelijke projecten”, laat Verheij weten. Het in Zeist gevestigde Supply Value werkt voor opdrachtgevers binnen alle lagen van de overheid, waaronder de rijksoverheid, provincies, ministeries en zelfstandige bestuursorganen.

Zo helpt het bureau opdrachtgevers niet alleen met het opstellen van verbeteradviezen op het gebied van supply chain en logistiek, ook ondersteunt het vervolgens met de oplevering van projecten. Daarnaast speelt Supply Value een rol in het verbeteren van hun processen en systemen binnen de bedrijfsvoering, evenals in het verankeren van nieuwe manieren van werken, door middel van trainingen en andere vormen van kennisoverdracht.

Op precies dat vlak deed Verheij tijdens haar opleiding al de nodige ervaring op. Tijdens haar werk als projectleider en onderzoeker bij het UMCG was ze onder andere betrokken bij de ontwikkeling van een beweeg-applicatie voor kinderen en het stroomlijnen en analyseren van binnenkomende data.

“Ik haal veel energie uit het omzetten van onderzoek naar beleidsadviezen”, laat Verheij weten, om daar nog aan toe te voegen: “Door ervaringen vanuit projectmanagement, onderzoek, onderwijs en gebiedsontwikkeling te combineren heb ik de kans om een frisse blik te werpen op uitdagingen in de publieke sector.”

Supply Value telt een team van rond de 60 adviseurs en trainees. Naast Digital heeft het bureau ook praktijken voor supply chain & operations en inkoop.