Emixa brengt ook LMtec Digital Solutions onder eigen merk

12 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Emixa heeft de merkharmonisering van de groep afgerond met de rebranding van LMtec Digital Solutions naar Emixa.

Begin vorig jaar ontstond Emixa uit de fusie tussen vijf bureaus die zich allemaal specialiseren in digitale transformatiediensten binnen de industriële sector. Begin dit jaar maakten alle vijf de partijen de switch naar één gezamenlijk merk: Emixa.

LMtec Digital Solutions, dat in september vorig jaar werd overgenomen en Emixa toegang gaf tot de Duitstalige DACH-markt, heeft iets meer tijd genomen voor de transitie. Ook dat proces is nu afgerond.

Emixa brengt ook LMtec Digital Solutions onder eigen merk

LMtec Digital Solutions is een consultancykantoor gespecialiseerd in het leveren van Product Lifecycle Management (PLM)-oplossingen, waaronder management consultancy, beheer en technische ondersteuning. Het 70-koppige bedrijf is een belangrijke partner van Siemens Digital Industry Solutions, evenals van SAP en Mendix.

In een reactie op de merkharmonisering laat Peter-Jan Simons, CEO van Emixa, weten: “Wij zijn enthousiast over deze volgende fase waarin we richting één merk bewegen, inclusief LMtec, omdat dit onze klanten en collega's een geweldige kans biedt om onze diensten uit te breiden en projecten en ondersteuning op internationale schaal te leveren.”

Emixa weet zich gesteund door private-equitygroep Holland Capital. Samen hebben ze de ambitie om Emixa te laten uitgroeien tot een van de toonaangevende advies- en digitale transformatiebedrijven in West-Europa, met een focus op de maakindustrie. Het bedrijf biedt diensten zoals digital consultancy, enterprise resource planning, product lifecycle management, IT-architectuur, low code, systeemintegraties en procesoptimalisatie.