Hypotheekplatform Hypact Advisor sluit samenwerking met DocDigi

11 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Yellowtail Conclusion heeft de rapportagefunctie van Hypact Advisor uitgebreid, door middel van een integratie met DocDigi.

Hypact Advisor is een alles-in-één oplossing voor specialisten die werken in de hypotheekketen. Adviseurs en intermediairs gebruiken het systeem van Yellowtail Conclusion om het proces van hypotheekaanvraag zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Klanten gebruiken het Hypact Advisor-platform om alle informatie gedurende het proces te bekijken en beheren, denk aan essentiële documenten, adviesrapporten, vergelijkingen van hypotheekaanvragen, en meer.

Hypotheekplatform Hypact Advisor sluit samenwerking met DocDigi

Jan Willem Smit (DocDigi), Mirjam Fuchs (Yellowtail Conclusion), Paul van der Meijs (Yellowtail Conclusion) en Wilfried Kramer (DocDigi)

Door de samenwerking met DocDigi kunnen hypotheekadviseurs die gebruik maken van Hypact Advisor nu adviesrapporten voor hun klanten laten genereren door DocDigi. De tool van DocDigi staat bekend om de klantvriendelijkheid van de adviesrapporten – ze zijn niet alleen uitgebreid en compliant, maar ook te begrijpen door klanten.

“Onze tool zorgt voor een consumentvriendelijk adviesrapport die elke Nederlander direct begrijpt. Hiermee kunnen ze met een gerust gevoel in gesprek met de adviseur of naar de notaris”, zegt Jan Willem Smit van DocDigi.

De directe koppeling tussen Hypact Advisor en DocDigi betekent dat hypotheekadviseurs met één druk op de knop vanuit Hypact Advisor een adviesrapport kunnen laten genereren door DocDigi. Alle relevante data wordt automatisch tussen de platformen gedeeld.

“Wij zijn erg enthousiast over deze integratie met DocDigi”, zegt Wietse Roest, Product Owner van Hypact Advisor. “Door te koppelen met gerenommeerde partijen uit de markt zoals in dit geval DocDigi, kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen met diverse en efficiënte oplossingen. Dit geeft adviseurs meer keuzeopties, wat precies is wat wij bij Hypact Advisor willen bereiken: een uitgebreider en gebruiksvriendelijker hypotheekproces.