Bisnez Live Borrel: Netwerkevent voor young professionals

13 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het is inmiddels een vaste prik in de agenda van young professionals binnen de consultancy: de Bisnez Live Borrel. De 2024-editie vindt op woensdag 12 juni plaats in Leiden.

Tijdens het evenement komen young professionals uit het hele land samen om, onder het genot van een walking dinner en een gezellige borrel, een inspiratievolle avond te beleven. De Live Borrel wordt al sinds 2013 jaarlijks georganiseerd door Bisnez.

Thema is ‘Een duik in duurzaam succes’. Met aansprekende keynote-sprekers en interessante discussies op het programma, vormt het event een uitgelezen kans voor jonge professionals om erachter te komen hoe ze niet alleen succesvolle consultants kunnen worden, maar er in hun werk ook een duurzame focus op na kunnen houden.

Bisnez Live Borrel: Netwerkevent voor young professionals

Een impressie van de 2023-editie van de Bisnez Live Borrel

De twee keynotes worden dit jaar gegeven door Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam, die vanuit de topsport en wetenschap hun ervaring en inzichten delen op het thema duurzaam succes.

Hoewel hun werelden op het eerste gezicht totaal verschillend aan elkaar zijn, delen De Nooijer en Warmerdam een aantal gemeenschappelijke factoren: de intrinsieke motivatie om altijd te blijven leren en te investeren in (persoonlijke) ontwikkeling op een gezonde manier.

De Nooijer geldt als één van Nederlands meest succesvolle sporters aller tijden. Hij won als hockeyinternational vier Olympische medailles, waaronder twee keer goud in 1996 (Atlanta) en 2000 (Sydney). Daarnaast werd hij één keer wereldkampioen, één keer Europees kampioen en won hij zes keer de Champions Trophy.

In zijn lezing combineert hij zijn ervaringen als topsporter met inzichten uit het maatschappelijke/werkende leven. Hoe ontwikkel je een mindset waarbij je elke dag wakker wordt met de vraag: Waar kan ik me vandaag weer op verbeteren?

Rosanne Warmerdam is biomedisch wetenschapper en heeft een passie om meer te leren over gezondheid. Ze legt de link tussen duurzaam succes en gezondheid. Ze zet zich in voor het bouwen van een gezondheidszorgsysteem dat mensen helpt gezond te worden en te blijven. Haar visie en kennis over gezondheid is al vaak toegepast in vitaliteitsprogramma’s in het bedrijfsleven, het onderwijs en bij de overheid.

De Bisnez Live Borrel vindt plaats bij ECC in Leiden. Het programma begint om 18 uur en duurt tot rond 22 uur.

Voorproefje

Nieuwsgierig naar de Bisnez Live Borrel? Kijk alvast een sfeerimpressie van de editie van afgelopen jaar in het Spoorwegmuseum in Utrecht.