Bisnez organiseert 10e editie Live Borrel voor young professionals

05 mei 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op woensdag 14 juni organiseert Bisnez in Utrecht de tiende editie van de jaarlijkse BisnezLive Borrel.

De Bisnez Live Borrel is een informele avond waar naast bekende relaties ook geïnteresseerde young professionals welkom zijn. Tijdens het inspirerende event kunnen young professionals zich laten inspireren door boeiende gastsprekers, kennismaken met lotgenoten en de unieke cultuur van Bisnez ervaren.

Het organisatieteam heeft zich voor deze editie laten inspireren door het 20-jarig bestaan van het bureau. Bisnez begon ooit met een droom aan de keukentafel van oprichter Frans den Boer. Dit was de start van het bureau dat nu ruim 50 medewerkers telt.

Tijdens de Bisnez Live Borrel worden bezoekers geïnspireerd en gemotiveerd om ook hun dromen, groot of klein, na te jagen.

Gastsprekers tijdens de avond zijn onder meer Florian Dirkse en Michiel van Vugt. Dit duo weet als geen ander hoe je dromen waarmaakt. Zo realiseerde Florian zijn droom om de wereld rond te varen en werd hij co-founder van The Ocean Cleanup.

Michiel van Vugt is expert op het gebied van betere keuzes maken. Als directeur bij een vermogensbeheerder, auteur en podcastmaker (Je Geld en/of Je Leven) weet hij wat de impact van (financiële) keuzes is en hoe je ongewenst gedrag omzet in gedrag dat ervoor zorgt dat dromen bereikbaar worden.

Naast het inhoudelijke programma is er volop gelegenheid om – onder het genot van een walking dinner – kennis te maken met andere jonge professionals. Uiteraard staat entertainment op de agenda.

Deelnemen? Starters of young professionals kunnen zich voor dinsdag 6 juni aanmelden via de website.