Boer & Croon trapt mei af met vier nieuwe collega’s

10 mei 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Advieskantoor Boer & Croon is mei begonnen met vier nieuwe collega’s aan boord.

Lars de Boer is in dienst getreden als Consultant binnen de praktijk Finance & Technology. Hij gaat zich richten op advies- en digitale transformatie-vraagstukken bij diverse opdrachtgevers – bij Boer & Croon Management krijgen starters de kans om in de eerste jaren van hun carrière aan uiteenlopende projecten te werken in verschillende sectoren.

De Boer rondde een master af in International Financial Management. Tijdens zijn studententijd deed hij al consultancyervaring op.

Robbert Hazes, Eva Baltus, Lars de Boer, Maaike Bijma

vlnr: Robbert Hazes, Eva Baltus, Lars de Boer, Maaike Bijma

Eva Baltus, Maaike Bijma en Robbert Hazes zijn gestart in het Young Executives-programma van Boer & Croon. In dit programma krijgen jonge professionals een uitgebreid management development-programma voorgeschoteld met trainingen in soft- en hard skills, intervisie en coaching. Daarnaast vervullen ze uitdagende projecten bij opdrachtgevers.

Alle drie komen vers uit de schoolbanken – Baltus en Hazes hebben een master in Business Administration, Bijma heeft een master in Change Management.

Boer & Croon is onderdeel van AB&C Groep, een consultancygroep met rond de 650 professionals. AB&C Groep is weer een divisie van EPSA, een wereldwijd opererend adviesbureau met meer dan 2.000 professionals.