Adviesbureau Ciratum verhuist naar Dotslash in Utrecht

17 april 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Consultancybureau Ciratum betrekt volgende maand een nieuw kantoor in Utrecht.

Met de verhuizing van het huidige pand aan de Vleutensevaart naar het nieuwe kantoor aan de Europalaan blijft Ciratum Utrecht trouw. Het bureau is sinds 2018 gehuisvest in de Domstad, een ideale uitvalsbasis voor de landelijke projecten die het bedrijf uitvoert.

De omgeving wordt echter flink anders. Het nieuwe kantoor is gevestigd in Dotslash, de grootste ontmoetingsplek voor bedrijven in Utrecht. Het is een hub waar meer dan 250 bedrijven, scale-ups en startups samenkomen om te werken, co-creëren en innoveren.

Adviesbureau Ciratum verhuist naar Dotslash in Utrecht

Dotslash werd gelanceerd in 2018. Vandaag de dag bestaat het uit vijf panden, samen goed voor 31.000 vierkante meter. Daarnaast zijn er allerlei voorzieningen voor werkenden, zoals een restaurant, gedeelde werkruimtes, een boardroom, buitenruimte, bootcamps, events en meer.

“Dotslash is de perfecte omgeving voor ons groeiende bedrijf”, zegt Martijn Ockers, algemeen directeur van Ciratum. “We worden daar onderdeel van een groot netwerk van bedrijven en start- en scale-ups. Het biedt onze mensen een inspirerende omgeving die de innovatie en samenwerking binnen Ciratum bevordert. Ook stelt het ons in staat om verder te groeien en te innoveren, terwijl we tegelijkertijd onze klanten de best mogelijke service blijven bieden.”

Daarnaast heeft Ciratum straks meer vierkante meters tot zijn beschikking. “We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, naar zo’n zestig collega’s. We hadden meer ruimte nodig, ook om tegemoet te komen aan onze groeiambitie.”

Ciratum is een consultancykantoor dat zich richt op business- en IT-verandervraagstukken binnen de sectoren energie, water en telecom. “Met diepe kennis van onze klanten en hun markten, gecombineerd met kennis van het leiden van complexe projecten, helpen we onze klanten bij het succesvol realiseren van grote projecten”, legt Ockers uit.