Raad van Advies gaat Student Consultant begeleiden bij groeiambitie

16 april 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Student Consultant heeft een Raad van Advies opgezet. “Hiermee zetten we de volgende stap in de verdere groei en professionalisering van Student Consultant”, zeggen Jorick Schilken en Reno Kochanowski, oprichters van het snelgroeiende studentenadviesbureau.

Sinds de lancering in 2020 is Student Consultant uitgegroeid tot een van Nederlands grootste studentenadviesbureaus. Inmiddels telt het bureau meer dan 80 consultants, verspreid over 10 universiteitssteden.

Over de ambities van Student Consultant zijn Schilken en Kochanowski glashelder: “We willen uitgroeien tot hét studentenadviesbureau van Nederland. Daarom hebben we vorig jaar onze governance geoptimaliseerd, kantoren geopend in Tilburg en Nijmegen, fulltime professionals aangenomen, en nu volgt een driekoppige Raad van Advies.”

Raad van Advies gaat Student Consultant begeleiden bij groeiambitie

De nieuwe Raad van Advies bestaat uit Bas Kodden, Mario van Vliet en Monika van Hoogenvest.

Bas Kodden heeft zijn ondernemerschap verruild voor wetenschappelijk onderzoek en het schrijven van boeken op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Hij is werkzaam als hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling bij Nyenrode Business Universiteit.

Koddens passie is om van goede leiders en organisaties excellente leiders en organisaties te maken. Hij gelooft dat bevlogen medewerkers met werkgeluk hun competenties en vaardigheden optimaal weten in te zetten. Zijn kennis deelt hij graag met het managementteam van Student Consultant, dat een leiderschapstraining volgt gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde leiderschapstheorieën van Kodden.

Mario van Vliet is voormalig Global Chief Operations Officer van Deloitte Consulting en voormalig lid van de Raad van Bestuur van Deloitte Nederland. Hij is momenteel toezichthouder en hoogleraar Information & Technology Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Met zijn ervaring in de adviesbranche en kennis van verschillende sectoren, zal hij Student Consultant verder helpen om de consultancyprojecten naar een hoger niveau te tillen met een focus op strategie, klantgerichtheid en winstgevendheid.

Monika van Hoogenvest is Chief Marketing Officer Benelux bij Sopra Steria, een in Frankrijk beursgenoteerde digitale business partner. Hiervoor bekleedde ze vergelijkbare functies bij professionele dienstverleners, waaronder Ordina, Korn Ferry en Capgemini.

Met haar ervaring, onder andere op het gebied van branding en marketing, zal ze Student Consultant kunnen adviseren over het vergroten van de merkbekendheid en het professionaliseren van de marktbenadering.

“Student Consultant heeft het volste vertrouwen zijn ambitie te realiseren met deze professionele en complementaire leden van de Raad van Advies”, aldus Schilken en Kochanowski.