HR-tech adviesbureau SuccessDay viert vijfjarig jubileum

05 april 2024 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SuccessDay, een bedrijf dat in 2019 begon in een garage in Nuenen, heeft zich in vijf jaar tijd ontpopt tot een van de leidende onafhankelijke HR-adviesbureaus in de Benelux, DACH en de Nordics. Het bedrijf onderscheidt zich in de markt met een visie om human resources en technologie naadloos met elkaar te integreren.

Terwijl SuccessDay de eerste paar jaar gestaag groeide, werd een innovatief concept uitgevonden: ‘Fase 0’. Deze voorbereidende stap in het implementatieproces van HRIT-systemen is gericht op het standaardiseren van data en processen, nog voordat de daadwerkelijke implementatie begint.

Deze methodiek, ontwikkeld op basis van de praktijkervaringen van oprichter Bas Eggelaar, bewees “een gamechanger” te zijn, zo vertelt hij. “Hiermee kunnen organisaties sneller en efficiënter HR-technologie adopteren.”

Collega’s van SuccessDay tijdens een intern teamevent

SuccessDay positioneerde zichzelf als “pionier in de HR-technologiesector” met de ‘Fase 0’-aanpak, waardoor organisaties hun HR-transformaties effectiever en met minder risico kunnen uitvoeren. Het bedrijf adviseert en ondersteunt bij de implementatie van HR-technologieën, met een focus op het definiëren van datastandaarden en het ontwerpen van toekomstgerichte processen.

Zo faciliteert SuccessDay de ontwikkeling van operationele modellen voor succesvolle digitale transformatie binnen HR en biedt het strategisch advies om HRIT optimaal in te zetten ter ondersteuning van bedrijfsdoelstellingen.

Een nieuwe thuisbasis en groei

Met de wind in de rug, verhuisde SuccessDay in januari 2022 naar een nieuw kantoor op Strijp-S in Eindhoven, een broeinest van creativiteit en innovatie. Deze verhuizing markeerde een nieuwe mijlpaal voor het bedrijf.

Inmiddels mag SuccessDay, met meer dan 100 professionals verspreid over Europa, zich het grootste onafhankelijke HR-tech adviesbureau in de Benelux noemen. Het bureau werkt met verschillende grote HR-pakketten, waaronder Workday, Oracle en Dayforce.

HR Technology Awards

In een “voortdurende zoektocht naar innovatie en erkenning van uitmuntendheid” in de HR-technologiesector, lanceerde SuccessDay vorig jaar de HR Technology Awards. Deze prijzen werden een platform voor het vieren van de beste HR-technologietransformaties en productinnovaties, over de grenzen van softwareleveranciers heen. Het initiatief onderstreepte de noodzaak van een onafhankelijke erkenning in de branche.

De eerste uitreiking van de HR Technology Awards bracht voorlopers binnen de HR-tech wereld samen. Just Eat Takeaway.com, Workday Peakon Employee Voice en Crunchr werden bekroond voor hun innovaties. “Het illustreert de diversiteit en rijkdom van het HR-technologie-ecosysteem”, zegt Eggelaar over de winnaars.

HR-tech adviesbureau SuccessDay viert vijfjarig jubileum

Trouw aan zijn missie

Terwijl SuccessDay zich opmaakt voor de toekomst, blijft het bedrijf trouw aan zijn missie om de HR-technologie-ervaring te verbeteren en de brug tussen HR en technologie te slaan. “Met een niet-aflatende focus op klanttevredenheid, innovatie en het faciliteren van de HR Technology Awards, zijn we vastberaden om voorop te lopen in de HR-technologiesector”, aldus Eggelaar.

Onlangs heeft SuccessDay zijn benadering van after go-live support “fundamenteel” veranderd. “Als enige in de branche laten we onze klanttevredenheid extern meten, met een score van 8,6 op 10”, vertelt Eggelaar. De strategie onderstreept volgens de oprichter SuccessDays toewijding aan “voortdurende service excellence en klanttevredenheid post-implementatie”.

“We zijn trots op wat we samen hebben bereikt in de eerste vijf jaar”, besluit Eggelaar. “Onze reis van ambitie, innovatie en groei is wat ons betreft nog lang niet ten einde – we kijken met vertrouwen uit naar de komende jaren!”