Altran levert wereldwijd ingenieursdiensten aan Bosch

12 december 2012 Consultancy.nl

Bosch heeft Altran ingehuurd als zijn strategische partner op het gebied van internationale ingenieursdiensten. Door de deal wordt Altran naar verwachting een van de grootste wereldwijde externe leveranciers van de Duitse producent op het gebied van ingenieursdiensten.

De Duitse multinational Bosch bevindt zich momenteel midden in een enorme transformatie. Het bedrijf verandert zijn business model van een typische “Time & Materials”-benadering naar “End-to-End Solutions”-dienstverlening. Als onderdeel van de samenwerking zal Altran een grote rol spelen in het ondersteunen van de transformatie.

Eerder dit jaar tekende het adviesbureau een groot, vergelijkbaar contract met de Franse autofabrikant PSA Peugeot Citroen.

“Altran en Bosch zullen nu hun samenwerking niet alleen in Duitsland kunnen versterken, maar ook in alle andere Europese landen, Azië, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. We zijn buitengewoon trots om de internationale ontwikkeling van deze multi-industrieleider te begeleiden”, zei Cosimo De Carlo, Executive Director bij Altran.
Manfred Moll, Director bij Bosch, lichtte toe: “Met Altran hebben we een partner die in staat is om steun te leveren voor onze brede activiteiten in verschillende divisies, door engineeringdiensten te leveren voor specifieke projecten, waar er maar vraag is.”

Nieuws

Meer nieuws over