Nyenrode PhD-studenten natuurkunde bezoeken Vintura

04 december 2012 Consultancy.nl

Op 25 oktober 2012 heeft een groep PhD-studenten natuurkunde van Nyenrode Business Universiteit, die in het laatste jaar van hun studie zijn, een bezoek gebracht aan Vintura. Het bezoek was onderdeel van de Business Orientation Week, een gezamenlijk programma van Nyenrode en FOM (Foundation for Fundamental Research on Matter), waarin de studenten konden kiezen tussen bedrijfsbezoeken aan Philips, TNO en Vintura.
 
Tijdens het bedrijfsbezoek aan Vintura werden de studenten gevraagd om een presentatie voor te bereiden, waarin zij antwoord moesten geven op de volgende vragen: wat heb je als positief ervaren bij het bedrijf, wat vond je minder leuk, wat heeft je verrast of wat was speciaal, wat is je ‘gouden advies’ aan dit bedrijf, hoe heeft het je geholpen bij de career choice en wat heb je van elkaar geleerd?. Een dag na het bezoek was het adviesbureau op Nyenrode aanwezig bij de presentaties van de studenten. Vintura ontving daar positieve en enthousiaste feedback van de studenten.
 
Business Orientation Week
De Business Orientation Week wordt georganiseerd voor natuurkundestudenten die een carrière buiten de wetenschap overwegen. Het doel van de week is een kennismaking met de belangrijkste uitdagingen in het bedrijfsleven, veranderprocessen, leiderschap, organisatorische structuren, samenwerking en communicatie.

Nieuws

Meer nieuws over