Capgemini Manager Owen Strijland naar Protiviti FSI

29 november 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Protiviti heeft Owen Strijland (33) aangesteld als Associate Director Financial Services Industry (FSI). Hij is afkomstig van Capgemini Financial Services, waar hij leiding gaf aan het Enterprise Risk Management team met cliënten in de bank- en verzekeringswereld. Bij Protiviti versterkt hij het team FSI Consulting, dat klanten in de financiële wereld adviseert bij auditing en risicomanagement.
 
Het internationale risk en business consulting adviesbureau is in 2002 toen Arthur Andersen in de V.S. haar Audit and Risk Consulting tak (~700 consultants) verkocht aan Robert Half International. In het afgelopen decennium is Protiviti gegroeid naar 70 kantoren in meer dan 20 landen. Het Nederlandse kantoor in Amsterdam is in 2005 geopend en staat onder leiding van Managing Director Anneke Wieling.

Owen Strijland - ProtivitiEerder dit jaar versterkte Protiviti Nederland haar adviesteam ook met voormalig Accenture adviseur Marcel Koers, die in april werd aangesteld als Senior Manager IT Security & Risk Management.
 
Owen Strijland
Owen Strijland heeft ruime ervaring in het adviesvak en het aansturen van financieel/operationeel risk management en compliance projecten bij nationale en internationale klanten. Strijland heeft door zijn achtergrond en ervaring een focus op verandertrajecten in de financiële markt waarbij mensen en beschikbaarheid van informatie een belangrijke rol spelen. Voor zijn werk bij Capgemini werkte Strijland onder meer als adviseur programmamanagement bij verzekeraar REAAL Verzekeringen en als ICT’er bij Nuon.