Anneke Wieling Managing Director Protiviti Nederland

11 februari 2011 Consultancy.nl

Protiviti, adviesbureau op het gebied van riskmanagement, business consulting en audit, heeft Anneke Wieling (44) benoemd tot Managing Director van Protiviti Nederland. Zij volgt Carolina Wielinga op, die Group Controller is geworden bij voedingsmiddelenconcern Vion Food. Anneke Wieling was voorheen verantwoordelijk voor de Finance, Performance & Business Restructuring tak van Protiviti Nederland.

Anneke Wieling is begin vorig jaar benoemd tot Director en hoofd van de Finance, Performance & Business Restructuring tak. Vanaf de start van Protiviti Nederland in 2005 is Wieling betrokken bij het adviesbureau als consultant op het gebied van operationeel en financieel management. Hiervoor werkte zij onder ander bij KPMG in business advisory services op het gebied van financial management en restructuring, bij FrieslandCampina en Shell. Wieling begon haar carrière in de external audit praktijk bij Arthur Andersen.

Over Protiviti

Protiviti is een internationale en onafhankelijke adviesbureau op het gebied van risk, business consulting en internal audit services. Protiviti heeft wereldwijd meer dan 400 klanten.

Nieuws