Accenture Manager Marcel Koers naar Protiviti

13 april 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Accenture Manager Marcel Koers (41) heeft per april 2012 de overstap gemaakt naar Protiviti. Bij het risk & business consulting adviesbureau wordt hij Senior Manager IT Security & Risk Management. Koers gaat bij Protiviti het IT Consulting team versterken en gaat zich specifiek richten op IT Security en risico management.

Marcel Koers heeft een ruime ervaring in het adviesvak, zo werkte hij in het verleden voor PwC, Xion Consulting, Ordina en Accenture. In 1999 begon hij bij PwC als IT Auditor. Na 3 werkzaam werkzaam te zijn geweest voor het Big 4 kantoor maakte hij de overstap naar Xion Consulting. Medio 2005 verhuisde hij naar Ordina, waar hij Security Consultant werd. Circa 3,5 jaar later besloot hij om naar Accenture te vertrekken.

Marcel Koers - Protiviti

Ervaring
Koers heeft verschillende organisaties geholpen in de strategievorming over IT-Security. Hij heeft beveiligingsorganisaties ingericht, risicoanalyses uitgevoerd en programma's opgezet rondom het implementeren van beveiligingstechnologie of security services, bijvoorbeeld voor toegangsbeveiliging, cryptografie (PKI) en security monitoring.

Over Protiviti
Protiviti is een wereldwijd opererende business consulting en internal audit adviesorganisatie die gespecialiseerd is in de interne beheersing en bedrijfsvoering van organisaties op het gebied van risk, business consulting en internal audit services. Protiviti heeft meer dan 70 kantoren, verspreid over 20 verschillende landen. In november 2005 opende de Nederlandse vestiging van Protiviti haar deuren aan de Zuidas in Amsterdam.