Vijf nieuwe consultants voor Haags adviesbureau Alares

09 januari 2008 Consultancy.nl

Adviesbureau Alares heeft zich versterkt met vijf consultants. Met de indiensttreding van de nieuwe adviseurs bouwt het adviesbureau haar diensten gericht op de overheidsmarkt en zorgbranche verder uit.
 
Overheid
Christiaan Baljé (1967) en Rashid Niamat (1962) houden zich met name bezig met strategische informatie- en organisatievraagstukken bij de overheid. Christiaan Baljé was zelfstandig adviseur en daarvoor wethouder en loco-burgemeester in de gemeente Delft. Rashid Niamat was beleidsadviseur bij KPN Internet. De thema's waar Christiaan en Rashid actief mee aan de slag gaan voor de opdrachtgevers van Alares zijn onder meer; kenniseconomie en innovatie, onderwijsvernieuwing, elektronische dienstverlening en kennismanagement bij lokale overheden.
 
Zorg
Anita van Ginkel (1960) en Freerk Jan Rijpkema (1964) richten zich op de ondersteuning van zorginstellingen bij complexe management- en informatievraagstukken. Anita van Ginkel bekleedde hiervoor verschillende directie- en managementfuncties bij zorginstellingen en patiëntenorganisaties. Freerk Jan Rijpkema heeft verschillende managementfuncties bekleedt in het bedrijfsleven en in de zorgsector. De thema's waar Anita en Freerk Jan actief mee aan de slag gaan voor de opdrachtgevers van Alares zijn onder meer; de invoering van het elektronisch kinddossier, de inrichting van de centra voor jeugd en gezin, het delen van kennis binnen ziekenhuizen, en het verbeteren van woon-zorgomgevingen op basis van innovatieve toepassingen.
 
Daarnaast is junior adviseur Wilko van Oosten (1981) gestart. Hij studeerde Techniek, Bestuur en Management aan de Technische Universiteit van Delft en gaat bij Alares bedrijven en instellingen ondersteunen op het vlak van kennis- en informatiemanagement.

Nieuws

Meer nieuws over