Leeuwendaal en Abell & Erselina sluiten partnership

21 september 2010 Consultancy.nl

Leeuwendaal en boutique adviesfirma Abell & Erselina gaan nauw samenwerken op het gebied van diversiteit. Medio juli werd een akkoord op hoofdlijnen bereikt, gisteren is de samenwerking officieel beklonken.
 
Beide organisaties verwachten veel voordelen van deze vergaande samenwerking, aldus Arjen Kuijten, algemeen directeur van Leeuwendaal. “Wij waren sinds vorig jaar op zoek naar een inhoudelijk sterke partner om de groeiende vraag van onze opdrachtgevers op het gebied van diversiteitsvraagstukken adequaat te kunnen oplossen. We hebben met Abell & Erselina een sterke partner gevonden”.
 
Paul Abell en Kenneth Erselina zijn verheugd dat de strategische samenwerking een feit is. “De voorbereidingen van de samenwerking hebben meer dan vijf maanden geduurd. Gedurende die periode zijn we er nog meer van overtuigd geraakt dat de samenwerking op het juiste moment komt. Wij waren al langer op zoek naar een partner voor de meer grootschalige en langer lopende advies- en onderzoeksprojecten op het gebied van diversiteitsmanagement. We willen binnen de overheids- en non-profit sector een leidende rol gaan vervullen als het om diversiteitsvraagstukken gaat.

Nieuws

Meer nieuws over