Molenaar & Lok start continu verbeterplatform

28 februari 2012 Consultancy.nl

Molenaar & Lok Consultancy (M&LC), een aviesbureau gespecialiseerd in procesmanagement, is een ‘Continu Verbeterplatform’ gestart. Het platform is bedoeld is voor de uitwisseling van kennis en ervaring rondom Continu Verbeteren. Leden van het Continu Verbeterplatform zijn naast consultants van Molenaar & Lok Consultancy ook vertegenwoordigers van PGGM, Robeco, Rabobank, Ziggo en Avero Achmea. In de komende maanden streeft het platform een ‘gecontroleerde’ groei na.
 
De aftrap van het continu verbeterplatform vond plaats woensdag 15 februari. In 2012 wordt nog een drietal data geprikt waarin het platform op verschillende locaties en rondom verschillende thema’s bij elkaar komt.
 
Continu Verbeteren
In de meeste bedrijfsprocessen zit veel verbeterruimte. Operationele kosten en variatie kunnen omlaag, snelheid en kwaliteit kunnen omhoog. Continu Verbeteren richt zich op het ontdekken en benutten van deze verbeterruimte. Molenaar & Lok Consultancy heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Continu Verbeteren en procesverbetering bij o.a. ING, Fortis, Robeco, Achmea en UWV.
 
Molenaar & Lok Consultancy
Molenaar & Lok Consultancy is 1986 opgericht door Bert Molenaar en Harm Lok. Van oudsher was M&LC betrokken bij grootschalige ICT-projecten bij verzekeringsmaatschappijen, van daaruit is het uitgegroeid tot een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in procesmanagement. Molenaar & Lok Consultancy biedt diensten aan op het gebied van Process Strategy, Business Process Improvement, Continuous Improvement, Lean, Six Sigma, Performance Management en Compliance & Risk Management.

Nieuws