M&LC geeft masterclass business process improvement

12 augustus 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel

Molenaar & Lok Consultancy heeft in co-creatie met de faculteit People & Business Management van de Hogeschool Zuyd de masterclass Business Process Improvement (BPI) ontwikkeld. Adviesbureau M&LC is gespecialiseerd in procesmanagement en heeft jarenlange ervaring in business process improvement.
 
Masterclass Business Process Improvement
De masterclass Business Process Improvement richt zich op drie thema’s: inzicht geven in theoretische en praktische componenten van BPI, het helpen structureren van BPI vraagstukken en het presenteren van een aanpak om BPI binnen organisaties succesvol in te zetten. De masterclass BPI is onderdeel van de Masteropleiding Personal Leadership in Innovation and Change (PLIC) van de Hogeschool Zuyd. Daarnaast kan de masterclass ook los worden gevolgd.
 
Studieduur
De opleiding bestaat uit acht bijeenkomsten van elk twee dagdelen. De doorlooptijd is vanaf september 2012 tot en met januari 2013. De lesbijeenkomsten vinden plaats op donderdagen in Sittard, van 13.00 tot 20.00 uur.
 
Doelgroep
De masterclass is bedoeld voor managers, projectleiders en (senior) adviseurs.
 
Toelating
Een afgeronde hbo-opleiding en minstens 3 jaar relevante werkervaring. Inschrijven kan na een toelatingsgesprek met de opleidingscoördinator van de opleiding.
 
Opleidingskosten
De masterclass kost € 2.995,- all-in (inclusief literatuur en avondmaaltijden), BTW vrijgesteld.