Bart Bendel aangesteld als Chief Legal Officer bij Cohedron

05 september 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Zakelijke dienstverlener Cohedron heeft een nieuwe Chief Legal Officer aangesteld: Bart Bendel.

In 1999 startte Bendel als advocaat, de afgelopen meer dan twintig jaar deed hij ruime ervaring op in de ondernemingsrechtpraktijk. Eerder in zijn loopbaan was Bendel partner bij advocatenkantoren CMS en Lexence. Acht jaar geleden richtte hij zijn eigen advocatenkantoor, BOLT Advocaten, op.

Vanaf 2019 is Bendel als externe ondernemingsrechtadvocaat actief betrokken geweest bij de sterke groei van Cohedron, een grote zakelijke dienstverlener (4.000 professionals) die vanuit 10 labels full-service dienstverlening in consultancy, detachering, en outsourcing levert aan overheden, non-profits en bedrijven.

Bart Bendel, Chief Legal Officer, Cohedron

Vanuit BOLT Advocaten heeft Bendel een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en positie van Cohedron. Nu treedt hij in dienst bij het bureau, als eindverantwoordelijke voor juridische zaken, compliance, fusies & overnames en corporate housekeeping.

Cohedron-CEO Jeroen Ekkel over de versterking: “De groei van afgelopen jaren gecombineerd met de groeiambities voor de toekomst vraagt om versterking van het bestuur. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de komst Bart Bendel als Chief Legal Officer.”

“De komende jaren zullen wij ons inzetten op verdere versterking en verbreding van onze dienstverlening voor de overheid. Dit doen we door te groeien in bestaande en nieuwe markten en door te blijven innoveren. Het borgen van de juridische kwaliteit in alles wat we doen is daarbij essentieel.”

Cohedron is sinds medio 2021 onderdeel van House of HR, een Belgische dienstverlener met een omzet van bijna €3 miljard. Ook de labels Continu (detachering in de bouw), Talent&Pro (detachering in de financiële dienstverlening), Triple A (specialisten in risicomanagement) en ITDS (management consultancy) zijn onderdeel van House of HR.