Resources benoemt Frits Aarts tot Directeur Europa

21 november 2008 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Resources Global Professionals, de wereldwijd opererende dienstverlener op het gebied van interim-management en professional services, heeft Frits Aarts (50) benoemd tot Directeur Europa. De Nederlander Aarts gaat samen met zijn Britse collega Bob Leach de tweekoppige Europese directie vormen van het adviesbureau.

“De afgelopen jaren was Resources in Nederland de uitvalsbasis voor de Europese groei. In vier jaar hebben we vestigingen geopend in 12 Europese landen. We zien echter nog meer groeipotentieel, met name in Oost-Europa maar ook in het Midden Oosten” aldus Aarts.

De taken van Aarts worden overgenomen door Ronald Houtveen, die nu verantwoordelijk wordt voor de Nederlandse activiteiten van Resources.

Over Frits Aarts
Frits Aarts was van 1991 tot 1999 directeur van de Troost Pernis Group. Daarvoor werkte hij bij het ICT bedrijf Volleman Computer, in zijn laatste rol als bestuurslid. Vanaf 2000 maakte hij als partner deel uit van Ernst & Young Interim Management dat in 2003 door Resources Global Professionals werd overgenomen.