Supply chain specialist LHC Consulting overgenomen

24 oktober 2012 Consultancy.nl

Het Nederlandse adviesbureau LHC Consulting is overgenomen door de Amerikaanse logistieke dienstverlener CLX Logistics. Door de overname breidt CLX Logistics haar footprint in Europa, met name op het gebied van consultancy en supply chain technologie. LHC Consulting wordt een divisie van CLX Logistics Europe en blijft actief onder haar bestaande naam.
 
LHC Consulting is in 1998 opgericht door Marc Huijgen, een voormalig medewerker van Philips. In de afgelopen 14 jaar is het adviesbureau gegroeid tot een niche speler op het gebied van supply chain en logistiek. LHC Consulting heeft circa 10 consultants in dienst en is gevestigd in Eindhoven.
 
“Met haar kennis en ervaring op het gebied van Supply Chain en Technology, haar kennis van de Europese transportmarkt en een internationale klantenportefeuille, is LHC Consulting een goede aanwinst voor de uitbereiding van CLX Logistics in Europa” aldus Steve Hamilton, CEO van ChemLogix. De overname draagt bij aan de groeiambities van CLX Logistics: “Door de acquisitie bieden we nu zowel Transportation Management system (TMS) technology als ook consulting diensten zoals Logistieke Strategie bepaling, Benchmarking, Carbon Footprinting en Netwerk Optimalisatie aan. Daarmee zal de groei van de onderneming worden versneld” vervolgt Hamilton.
 
Over CLX Logistics
CLX Logistics is de moeder maatschappij van ChemLogix, een wereldwijde dienstverlener op het gebied van Transport Management, Technology en Consulting Services in de chemische industrie. ChemLogix heeft circa 70 medewerkers in dienst verspreid over 3 kantoren in de V.S.

Nieuws

Meer nieuws over