Ronald Teijken Sales Director bij CLX Logistics Europe

27 juni 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

CLX Logistics, het moederbedrijf van adviesbureau LHC Consulting, heeft Ronald Teijken aangesteld als Sales Director Supply Chain Solutions voor de Europa regio. Teijken is verantwoordelijk voor business development van alle supply chain oplossingen van CLX Logistics in Europa.
 
In oktober vorig jaar werd LHC Consulting, een boutique adviesbureau op het gebied van supply chain en logistiek, overgenomen door CLX Logistics. LHC Consulting opereert sindsdien als een zelfstandige entiteit en onder eigen naam binnen de Europese business unit, CLX Logistics Europe.
 
CLX Logistics
 
Ronald Teijken begon zijn loopbaan bij Fokker, waar hij werkte binnen manufacturing en planning. Daarna werkte hij bij De Gooijer Internationals (Logistics Manager), bij wereldwijde ERP aanbieder Baan (in diverse supply chain management functies) en het Italiaanse IT bedrijf Finmatica (Regional Manager). Vervolgens maakt hij de overstap naar Infor, waar hij verantwoordelijk was voor de business development en een softwareoplossing gericht op demand planning, inventory optimizatie en requirement planning. In de afgelopen vijf jaar was hij Commerce Solutions regional leader bij IBM.
 
“Ronald bezit essentiële kennis van de branche en de logistieke ervaring, die nodig zijn om CLX Logistics te ondersteunen bij het uitbreiden van ons klantenportfolio en dienstenaanbod in Europa” zegt Steve Hamilton, CEO van CLX Logistics. “Zijn kennis op het gebied van On Demand Global TMS van IBM is cruciaal voor het ondersteunen van onze Europese klanten bij het creëren van waarde met hun supply chain operaties”.