Arnoud Krom vierde partner bij De Strategie Compagnie

19 oktober 2012 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

De Strategie Compagnie heeft Arnoud Krom (31) benoemd tot Partner. Arnoud werkte de afgelopen 2,5 jaar als zelfstandig consultant. Daarvoor was hij Fund Manager binnen de Asset Management tak van financieel dienstverlener Delta Lloyd. Arnoud wordt samen met de drie overige eigenaren verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het adviesbureau.
 
Arnoud Krom is gespecialiseerd in fundraising, financieel modelleren en waarderingen, project management van M&A trajecten, company (re)structuring, due diligence en diepgaande investment analyses.
 
Vierde partner
Het team van De Strategie Compagnie bestaat inmiddels uit vier partners. Kort na de oprichting door Reinier Huisman sloot Kirsten Ploegmakers zich aan als partner. En vorige week maakte het consultancykantoor bekend dat voormalig Deloitte Corporate Finance adviseur Jan Willem Huizingh zich ook als partner heeft verbonden. “Met de aanstelling van de vierde partner (Arnoud Krom) gaat de uitbreiding in sneltreinvaart en dat is een goede zaak"  aldus Reinier Huisman, Managing Partner van De Strategie Compagnie.
 
"Wij zijn heel blij met de aanwinst van Arnoud Krom. Dit maakt het voor ons mogelijk om een bredere dienstverlening te kunnen bieden én daarbij te kunnen steunen op aanzienlijke aanvullende ervaring op meerdere expertisegebieden. Dat is erg belangrijk om hoogwaardige kwaliteit en continuïteit te kunnen blijven bieden" vervolgt Huisman.

De Strategie Compagnie - Arnoud Krom
 
Over Arnoud Krom
Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam (Msc Business Economics) is Arnoud eind 2005 bij Delta Lloyd Asset Management als fund manager aan de slag gegaan. Hier heeft hij in 2007 het Delta Lloyd Europees Deelnemingen Fonds opgezet, een fonds wat grote belangen neemt in beursgenoteerde Europese Small en Midcaps. Daarnaast was Arnoud verantwoordelijk voor de financieel strategische analyses en waarderingsmodellen die ten grondslag lagen aan de investeringen. In 2010 werd Arnoud zelfstandig consultant, waarbij hij meerdere projecten heeft uitgevoerd in opdracht van zowel investeringmaatschappijen als middelgrote ondernemingen, waaronder een rol als interim-CFO (1,5 jaar) bij een internationale internetonderneming (> €10 miljoen omzet) waar hij verantwoordelijk was voor M&A en het structureren van de organisatie.