Jan Willem Huizingh partner bij De Strategie Compagnie

10 oktober 2012 Consultancy.nl

Voormalig Deloitte Corporate Finance adviseur Jan Willem Huizingh (32) is per 1 oktober 2012 in dienst getreden bij De Strategie Compagnie. Huizingh is als Partner toegetreden en wordt samen met de twee overige eigenaren verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het adviesbureau.
 
Alternatief voor de Big 4?
De Strategie Compagnie is recentelijk opgericht en biedt financieel strategische adviesdiensten aan mid/large corporates en het mid-market private equity segment. De huidige partners zijn allen afkomstig van de Big4 consultancy firma’s. “Wij zijn nu natuurlijk nog bescheiden in omvang, maar wij ambiëren een waardig alternatief voor de Big4 praktijken te zijn op specifieke expertisegebieden” aldus Reinier Huisman, Managing Partner en oorspronkelijke oprichter van De Strategie Compagnie. De dienstverlening bestaat inmiddels uit Corporate Strategy, Business Improvement en M&A Consulting.

Jan Willem Huizingh - De Strategie Compagnie
 
"Wij zijn heel blij met de aanwinst van Jan Willem Huizingh. Dit maakt het voor ons mogelijk om een bredere dienstverlening te kunnen bieden én daarbij te kunnen steunen op aanzienlijke aanvullende ervaring op meerdere expertisegebieden. Dat is erg belangrijk om hoogwaardige kwaliteit en continuïteit te kunnen blijven bieden" vervolgt Huisman.
 
Over Jan Willem Huizingh
Na zijn studie Bedrijfseconomie is Jan Willem begonnen bij Deloitte Corporate Finance waar hij zich bezig hield met het waarderen van Nederlandse ondernemingen in het groot- en middenbedrijf. Na enkele jaren bedrijfswaarderingen uitgevoerd te hebben voor talrijke ondernemingen, heeft Jan Willem bij de Deloitte Fusie & Overname praktijk aansluitend bij meer dan 30 transacties advies verleend, variërend van buy- en sellside assistentie en MBO/MBI structurering, tot het aantrekken van financiering en het vormgeven van de strategie voor start-ups. Na een kort avontuur als zelfstandig professional heeft Jan Willem zich aangesloten bij De Strategie Compagnie.

Nieuws