BlinkLane partner geeft opleiding Senior IT Management

18 oktober 2012 Consultancy.nl

De IIR ICT Academy organiseert einde deze maand in samenwerking met BlinkLane Consulting de opleiding ‘Senior IT Management’. De 4-daagse opleiding geeft deelnemers een “verdieping en vernieuwing op het IT management vakgebied” aldus de organisatoren. 
 
Tijdens de training Senior IT Management’ wordt inzicht gegeven in de laatste IT trends, waaronder consumerization, globalisering, flexibilisering en ubiquitous computing. Ook worden de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van cloud, SaaS, Big Data, Apps, Green IT, HNW, Virtualisatie, BPM, Agility, Open Source, User Generated Content en Social Media behandeld door middel van best practice praktijkcases.
 
Doelgroep
De opleiding is geschikt voor o.a. de ervaren ICT manager, IT adviseur/consultant, Hoofd automatisering, Service manager, Service level manager, ICT Projectmanager/Projectleider, Teammanager, Business manager, Procesmanager en Informatiemanager.
 
Programma
Dag 1: Trends in IT
Dag 2: Business Model Innovation en ICT
Dag 3: Business en IT Fusion
Dag 4; Agility en Sourcing
 
Data: 29,30,31 okt. en 9 nov. 2012
Locatie: Crown Plaza Schiphol- en Amsterdam
Kosten: varierend van €2.999 – €3.600 afhankelijk van pakket
 
Docenten
Hans Breukhoven is interim ICT-manager, trainer en adviseur. De afgelopen jaren heeft hij als ICT-manager leiding gegeven aan diverse ICT-afdelingen van zowel profit als non-profit organisaties in Nederland. Verder heeft hij uitgebreide advies ervaring op het gebied van ICT-strategie, outsourcing en governance, performance management en cultuurverandering. Hans is gedreven, direct en gericht op het maximaal laten leren van cursisten.
 
Marcel Blommestijn is trainer, consultant en partner van BlinkLane Consulting. Hij heeft ervaring op het gebied van Informatiemanagement, Functioneel Beheer, ICT ontwikkel- en ICT-management. Hij is onder andere werkzaam geweest als Informatiemanager waarin hij verantwoordelijk was voor de inrichting van de nieuwe functioneel beheer organisatie. Marcel is een pragmaticus, gedreven, betrokken en bereikt met de cursisten de vastgestelde resultaten.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over de training ‘Senior IT Management’ zie deze pagina.  

Nieuws