AT Osborne consultant Pieter Frederix naar CBRE

28 september 2012 Consultancy.nl

Pieter Frederix (1980) heeft per 1 oktober 2012 de overstap gemaakt van AT Osborne naar CBRE. Binnen de internationale vastgoedadviseur wordt hij als Director verantwoordelijk voor de afdeling Consultancy binnen het Development Services team.

Als Senior Adviseur en Projectmanager Huisvesting & Vastgoed bij AT Osborne heeft Pieter Frederix veel ervaring opgedaan met adviestrajecten op het snijvlak van organisatie, huisvesting en vastgoed. Ook was hij betrokken bij verschillende huisvestingsprojecten die gepaard gingen met organisatie-verandering. Pieter Frederix werkte ruim 7 jaar voor het adviesbureau uit Baarn.

Development Services
Het Development Services team binnen CBRE richt zich op de (her)ontwikkeling van vastgoed - waaronder winkelcentra en kantoren - en bestaat uit experts met bouwkundige en installatietechnische kennis. Het team initieert, adviseert en realiseert projecten voor beleggers, financiers en eindgebruikers met als doel vastgoed (weer) toekomstbestendig te maken.

Over CBRE
CBRE heeft wereldwijd circa 34.000 medewerkers en is daarmee een van de grootste vastgoed adviesbureaus. De Nederlandse tak van CBRE heeft meer dan 300 professionals in dienst.

Nieuws

Meer nieuws over