Crowe Horwath Noorwegen sluit zich aan bij BDO

09 maart 2012 Consultancy.nl

De Noorse tak van Crowe Horwath sluit zich per 1 juli 2012 aan bij BDO. Crowe Horwath heeft meer dan 100 adviseurs in Noorwegen, verspreid over zeven vestigingen. Door de fusie stijgt het aantal medewerkers van accountants- en adviesbureau BDO in Noorwegen van 900 naar meer dan 1000.

BDO is bezig met een forse expansie-strategie in Noorwegen. In de afgelopen twee jaar heeft het meer dan 25 niche accountants- en adviesbureaus overgenomen. En recentelijk sloten ook de middelgrote bureaus G-Partner en Inter Revisjon zich aan bij het netwerk. Volgens BDO is het inmiddels gegroeid tot een heuse uitdager van de traditionele Big Four in Noorwegen.

In een persbericht laat Dag Ramsberg, Managing Partner van Crowe Horwath Noowegen, weten dat het adviesbureau al een tijdje op zoek was naar een grotere partner. BDO was de meest logische keuze: “De match met BDO was perfect, zowel op het gebied van onze dienstverlening en de cultuur van beide bedrijven. Door de fusie zijn we ook gezamenlijk een nog grotere concurrent van de Big Four in Noorwegen”.

Nieuws