Bart de Jonge sluit zich aan bij Beaufort

23 mei 2023 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bart de Jonge sluit zich per 1 juni als associate partner aan bij Beaufort, waar hij onderdeel wordt van de vastgoedadviespraktijk.

Met de komst van De Jonge wordt het team van Beaufort versterkt met een zeer ervaren financiële professional met een lange staat van dienst op het gebied van vastgoedfinanciering.

De Jonge studeerde internationale bedrijfskunde en trad daarna in dienst van DeLage Landen Vastgoedlease. Daar volgde hij opleidingen op het gebied van vastgoedmanagement en vastgoedkunde (MRE). Vervolgens werkte hij bij ING Real Estate Finance, Deutsche Hyp, Eurohypo en KBC Bank om daarna weer terug te keren bij ING.

Bart de Jonge, Associate Partner, Beaufort

Gedurende deze periode vervulde De Jonge zowel commerciële als leidinggevenderollen.

In 2012 vestigde hij zich als zelfstandig adviseur op het gebied van vastgoedfinanciering. In 2019 zette hij die activiteiten voort bij Adelaer, vanwaar hij nu de overstap maakt naar Beaufort.

Daarnaast is De Jonge sinds 2013 actief als investeerder in startups die een duurzaam stempel proberen te drukken op de landbouw- en voedselindustrie.

“Met 30 jaar ervaring in vastgoedfinanciering, beschikt Bart over een uitstekend netwerk van vastgoedbeleggers, -ontwikkelaars en -financiers in binnen- en buitenland”, zeggen Jan Eduard Thompson en Gert-Jan Winkelhagen, partners bij Beaufort.

“Wij kennen Bart al vanuit zijn tijd bij ING Real Estate Finance en vervolgens zijn we ongeveer gelijktijdig begonnen als zelfstandig adviseur. We hebben altijd veel respect gehad voor zijn ondernemende mentaliteit, creativiteit en kennis van de vastgoed(financierings)markt. Daarbij hebben we eenzelfde kijk op de wijze waarop we ons vak willen uitoefenen en de betrokkenheid die we voelen bij onze klanten.”

“Wij zijn daarom ontzettend blij dat Bart met zijn kennis, kunde en creatieve ideeën het vastgoedteam van Beaufort komt versterken!”