Consultants aanwezig op wervingsevents voor duurzame professionals

19 april 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Volgende maand vinden twee meet & greet-evenementen plaats voor professionals die aan de slag willen in het duurzaamheidsdomein. Meer dan 60 bedrijven doen mee aan het Sustainability Career Event (voor starters) en het Sustainable Switch Event (voor ervaren professionals), waaronder ook tal van consultancykantoren.

Het Sustainability Career Event (12 mei) is volgens de initiatiefnemers (Sustainable Motion in samenwerking met Studenten voor Morgen en Circl) het grootste nationale carrière-evenement voor studenten en starters uit heel Nederland die duurzaamheid belangrijk vinden.

Het event vindt voor de twaalfde keer plaats en kent een uitgebreid op duurzaamheid gericht programma, met onder meer een bedrijvenmarkt en diverse workshops.

Consultants aanwezig op wervingsevents voor duurzame professionals

In totaal maken veertig bedrijven hun opwachting en/of faciliteren een inhoudelijke workshop. Onder deze groep bevinden zich dit jaar ook verschillende consultancypartners (Been Management Consulting, APPM, Ecorys, Nexio Projects, KwA Bedrijfsadviseurs en Talent voor Transitie) en ingenieursbureaus (Arcadis, Antea, Movares en Tauw).

Op 26 mei organiseert Sustainable Motion tevens het Sustainable Switch Event (in samenwerking met Greenjobs.nl). Voor professionals die een loopbaanswitch overwegen biedt deelname aan het event een ideale mogelijkheid om hun droombaan te vinden bij een van de aanwezige werkgevers, waar nieuwe businessmodellen, circulaire economie en duurzaamheid centraal staan.

Ruim 30 werkgevers zullen tijdens het Sustainable Switch Event aanwezig zijn op de bedrijvenmarkt, waarvan sommigen ook een workshop zullen verzorgen.

Ook hier maken diverse adviespartijen (Been Management Consulting, Flux Partners, Ecorys, Climate Neutral Group en KwA Bedrijfsadviseurs) en ingenieursbureaus (Arcadis, Moveres en Tauw) hun opwachting.