AT Osborne sponsor van Dutch Green Building Week

19 september 2012 Consultancy.nl

AT Osborne heeft zich verbonden als bronzen sponsor aan de Dutch Green Building Week (DGBW), dat deze week plaatsvindt (17-21 september). Daarnaast zal het tijdens het event een aantal bijeenkomsten op het gebied van duurzaamheid verzorgen.
 
De Dutch Green Building Week staat in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Gouden partners zijn o.a. ABN Amro en Strukton. De DGBW is de Nederlandse variant van de World Green Building Week, dat tegelijkertijd over de hele wereld wordt georganiseerd.
 
AT Osborne bijeenkomsten
AT Osborne organiseert samen met verschillende partners 4 bijeenkomsten. Een overzicht:
 
Dinsdag 18-9 De Frisse school, ook voor u!
12.00-16.30 uur, De Gruyterfabriek Den Bosch.
Hoe krijgt u een Frisse School? Een uitdaging waar vele schoolbesturen, -directeuren en gemeentes voor staan. Drie pijlers staan bij ons centraal: gezondheid, duurzaamheid en onderwijs. Na een presentatie over het concept en de ervaringen bij zes scholen, gaat u met uw eigen school aan de slag in de workshop. Wordt georganiseerd i.s.m. VIBA Expo.
 
Woensdag 19-9 Practice what you preach: Hoofdkantoor AT Osborne, 4 jaar later
15.30-19.00 uur, Koetshuis AT Osborne, Baarn
Het duurzame monument ‘Villa Rusthoek’ in Baarn, is drie jaar geleden in gebruik genomen na een grootschalige renovatie en met flinke duurzaamheidsambities. Wat is waargemaakt van deze ambities en wat zijn de plannen voor de toekomst? Een presentatie mét rondleiding. Wordt georganiseerd i.s.m. Bouwfonds REIM en Triodos.
 
Donderdag 20-9 Duurzame gebiedsontwikkeling: van idee naar implementatie
9.00-11.30 uur, Koetshuis AT Osborne, Baarn
Hoe realiseer je duurzame ambities in een gebiedsontwikkeling? Aan de hand van voorbeelden gaan wij in op de kritische succesfactoren. We presenteren u de mogelijkheden van het nieuwe omgevingsrecht, de business-case benadering en de wijze waarop overheden gezamenlijk het proces van duurzame gebiedsontwikkeling kunnen organiseren en ondernemers kunnen faciliteren.
 
Donderdag 20-9 De Frisse school zoekt ambitieuze marktpartijen!
13.30-17.00 uur, De Gruyterfabriek, Den Bosch
Bent u betrokken bij de ontwikkeling en/of renovatie van scholen? In deze workshop presenteren wij het unieke concept voor Frisse Scholen. We laten u succesvolle praktijkvoorbeelden zien. Hoe komen we tot meer Frisse scholen en wat kunnen we doen om deze processen te versnellen? Waar liggen (onbenutte) kansen? Wordt georganiseerd i.s.m. VIBA Expo.

Nieuws

Meer nieuws over