Arlande verwelkomt drie nieuwe collega’s

13 april 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Managementadviesbureau Arlande heeft zijn team versterkt met drie nieuwe collega’s: Eric de Jong, Sarai Leander en Martijn Westland.

Eric de Jong heeft ruime ervaring in diverse management- en directiefuncties binnen verschillende organisaties. In zijn vorige baan was hij verantwoordelijk voor de opzet en verdere groei van vernieuwende arbeidsmatige dagbestedingen in Zuid-Holland. Ook was hij lange tijd directeur van een verslavingsinstelling op Bonaire.

In zijn nieuwe rol als principal associate bij Arlande is het is zijn ambitie om zijn opgedane kennis en ervaring toe te passen in maatschappelijk relevante opdrachten.

Eric de Jong, Sarai Leander, Martijn Westland - Arlande

Sarai Leander deed na haar studie Organisatiewetenschappen ervaring op bij zakelijke dienstverlener De Connectie, waar ze de rollen van project management officer en projectleider vervulde. Die kennis komt goed van pas bij haar huidige opdracht voor Cito, waar ze de dubbelrol vervult van portfolio management officer en projectleider datamigratie.

Arlande biedt Sarai de mogelijkheid om erachter te komen waar ze energie van krijgt en verder in wil groeien door het opdoen van ervaring binnen verschillende organisaties en rollen.

Martijn Westland startte zijn carrière bij een logistiek en facilitair dienstverlener. Vervolgens werkte hij vijf jaar voor Convoi. Na een jaar binnen de Zwitserse tak van de industriële machinemaker ging hij verder als operationeel manager bij de vestigingen in Utrecht en Eindhoven.

In deze periode begon Martijn tevens in deeltijd aan de master Management aan Nyenrode. Hij kijkt ernaar uit deze kennis en ervaring in te zetten voor de opdrachtgevers van Arlande.

Sarai en Martijn zijn beiden ingestroomd in het Management Development-programma van Arlande. Gedurende dit tweejarig traject volgen deelnemers trainingen op het gebied van management en advies en doen ze praktijkervaring op bij verschillende opdrachtgevers van het bureau uit Maarssen. Zo helpen ze de klantorganisaties én worden tegelijkertijd klaargestoomd voor een leidinggevende positie in de volgende stap van hun loopbaan.

Vorige maand kon Arlande al een flinke versterking van de gelederen melden. Toen maakte het de overname van Bostec bekend. Arlande telt daarmee nu zo’n 75 consultants.