Student Consultant breidt managementteam uit naar 12 leden

01 maart 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Studentenadviesbureau Student Consultant heeft het managementteam begin dit jaar flink uitgebreid.

Aanleiding voor de verdubbeling van het MT van zes naar twaalf leden is de sterke groei die Student Consultant heeft geboekt. “We zijn in iets meer dan twee jaar tijd uitgegroeid naar bijna 80 consultants”, zeggen oprichters en managing partners Jorick Schilken en Reno Kochanowski.

Om deze groei in goede banen te leiden, is in het derde kwartaal van vorig jaar de organisatiestructuur aangepast. Ook was er, kijkend naar de groeiambitie die nog op tafel lag, behoefte aan extra expertise en capaciteit in de bestuurskamer.

Student Consultant breidt managementteam uit naar 12 leden

“Met de uitbreiding van het managementteam en de nieuwe organisatiestructuur is Student Consultant klaar om op te schalen zodat we onze snelle groei voort kunnen zetten”, aldus de twee oprichters.

Tim van der Linden en Floor van Gulik, die beiden de rol van managing director bekleden, voegen toe: “Het toevoegen van zes nieuwe leden aan het MT zorgt voor nieuwe inzichten, vaardigheden en ervaring en biedt weer unieke nieuwe perspectieven om de strategie van Student Consultant te verrijken en verbeteren.”

De nieuwe MT-leden zijn Max Louwaard (Online Marketing Director), Maaike Willekes (Human Capital Director), Sybe Bouwman (Acquisition Director), Juup Smeets, Fabian van Riesen en Roeland Hooijmans (zij leiden de hubs in Tilburg, Maastricht en Eindhoven).

De leden die al onderdeel waren van het MT zijn Schilken en Kochanowski (Managing Partners), Van der Linden en Van Gulik (Managing Directors) en Lars van Werde en Luca Pamboer (zij leiden de hubs Randstad en Nijmegen).

Later dit jaar verwacht Student Consultant twee nieuwe hubs te openen, in het zuiden en westen van Nederland.