Relus Kuijpers en Boudewijn Meijs in MT van AevesBenefit

21 februari 2023 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Inkoopadviesbureau AevesBenefit heeft zijn managementteam per 1 januari 2023 versterkt met Relus Kuijpers en Boudewijn Meijs, die beiden de stap maken vanuit de eigen gelederen.

Kuijpers is in zijn nieuwe rol eindverantwoordelijk voor de Consulting-praktijk van AevesBenefit (rond de 50 consultants). Hij neemt het stokje over van Léon Fleuren, die zich volledig gaat toeleggen op zijn rol als algemeen directeur.

Mede MT-nieuwkomer Meijs is aangesteld als Manager Werving & Selectie en Talentontwikkeling. Hij is eindverantwoordelijk voor werving & selectie, executive search en het inkooptraineeship voor kandidaten bij opdrachtgevers.

Relus Kuijpers en Boudewijn Meijs in MT van AevesBenefit

Met de komst van het duo bestaat het managementteam van AevesBenefit nu uit zes leden. Fleuren: “Relus en Boudewijn zijn een waardevolle aanvulling op de aanwezige kennis en kunde. En nog mooier: twee jonge collega’s die ‘uit eigen stal’ komen en de kwaliteit en cultuur van AevesBenefit omarmen.”

Relus Kuijpers

De 37-jarige Kuijpers sloot zich in 2018 als consultant aan bij AevesBenefit. De afgelopen jaren begeleidde hij tientallen transformatieprojecten in de private en (semi-)publieke sector: “Van ijzergieterijen en putdekselfabrikanten tot ministeries en alles wat daar tussenin zit.”

Deze opdrachten richtten zich vooral op het analyseren, inrichten en verbeteren van de inkoopfunctie. Kuijpers gaf sinds 2022 al leiding aan het inkooptransformatieteam. Hij neemt nu ook de twee andere teams binnen Consultancy onder zijn hoede: projectmatig aanbesteden en juridisch advies.

Over zijn ambities zegt Kuijpers: “We beschikken over een sterk team met brede expertise. Daarbij zien we nog veel ruimte om verder te groeien en onze dienstverlening uit te breiden. Met name door nauwere samenwerking: in ons netwerk, tussen de drie teams, met de interim-tak van AevesBenefit en met de andere labels binnen de AB&C Groep.”

Verder lezen: Relus Kuijpers: ‘We bieden onze klanten een uniek product’

Boudewijn Meijs

De 36-jarige Meijs is sinds 2014 in dienst bij AevesBenefit. Als specialist in werving & selectie ondersteunt hij met zijn team van vijf collega’s tal van opdrachtgevers bij capaciteitsissues op strategisch niveau: “Wij hebben voor Fokker Services en Compass Group de nieuwe Procurement Director geworven. Voor Alliander bouwden wij een volledig team op door 23 inkoopvacatures in te vullen.”

“De structurele krapte op de arbeidsmarkt vraagt om creatieve oplossingen, die we vanuit AevesBenefit breed kunnen invullen. We ontzorgen onze opdrachtgevers als one-stop-shop voor inkoop”, vervolgt Meijs.

Net als Kuijpers ziet Meijs voordelen in de samenwerking met andere labels van de AB&C Groep, met name met de executive search-labels van Boer & Croon (Vanderkruijs en YESS International Consultants).

AevesBenefit is met 150+ medewerkers een van de grotere inkoopdienstverleners van ons land. Naast consultancy, werving & selectie en talentontwikkeling biedt AevesBenefit ook interim-dienstverlening.