Léon Fleuren en Tim Wijnsma naar inkoopspecialist AevesBenefit

01 augustus 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

AevesBenefit heeft zijn adviestak uitgebreid met twee nieuwe professionals: Léon Fleuren en Tim Wijnsma. Fleuren, afkomstig van Capgemini Consulting, heeft zich als Director Consultancy aangesloten en zal zich richten op zowel strategisch als tactisch inkoopadvies; Wijnsma is binnen de inkoopadviespraktijk gestart als Consultant.

Léon Fleuren is een consultant met zo'n tien jaar aan ervaring opgedaan binnen de adviesbranche. Na het behalen van zijn Master in Management of Innovation (RSM Erasmus Universiteit) werkte Fleuren in zijn vroege loopbaan als Business Consultant Supply Chain Manager bij supply chain specialist DPA.

Vervolgens maakte hij in 2010 de overstap naar Deloitte, waar hij binnen de Strategy & Operations praktijk van het advieskantoor startte als Consultant en in zijn laatste functie als Senior Consultant actief was. In augustus 2014 verruilde hij het Big Four-kantoor om leiding te geven aan de Procurement Transformation praktijk van Capgemini Consulting, de adviespraktijk van ICT-dienstverlener Capgemini.

Leon Fleuren en Tim Wijnsma - Aeves Benefit
Inmiddels, drie jaar verder, heeft Fleuren besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en is sinds kort begonnen bij
AevesBenefit, een inkoopspecialist met meer dan tweehonderd professionals. AevesBenefit kwam in april van vorig jaar voort uit de overname van Benefit door Aeves. Fleuren heeft zich als Director Consultancy verbonden aan de inkoopdienstverlener en heeft de taak gekregen om de adviestak van het bureau verder uit te breiden.

Over zijn nieuwe uitdaging zegt Fleuren: “Ik kijk er enorm naar uit om het team van AevesBenefit te versterken. Hun onderscheidende expertise op het inkoopvakgebied biedt enorme kansen en is een solide basis voor het verder vormgeven van de inkoopadviespraktijk.“ Pieter van der Vloed, Commercieel Directeur bij AevesBenefit, is verheugd over de komst van Fleuren en stelt: “Léon combineert zijn diepgaande inhoudelijke advies ervaring met een ‘out of the box’ en ‘can-do’ mentaliteit. Hiernaast is het iemand die structuur aanbrengt en een geboren leider.”

Naast de komst van Fleuren is het team ook uitgebreid met Tim Wijnsma, die net als Fleuren afkomstig is van Capgemini Consulting, waar hij in 2015 zijn loopbaan startte als Consultant Procurement Transformation. Kort daarvoor had de young professional zijn master in Supply Chain Management behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. In zijn nieuwe rol bij AevesBenefit is Wijnsma als Consultant aan de slag gegaan binnen de inkoopadviespraktijk van het bureau, dat zich naast consultancy ook richt op werving & selectie en detachering.

Begin dit jaar werd het team van AevesBenefit reeds versterkt met de komst van Alex van den Hoven.