Alex van den Hooven versterkt inkoopbureau Aeves Benefit

13 januari 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Inkoopdienstverlener Aeves Benefit heeft Alex van den Hooven aangesteld als nieuwe Junior Resource Manager. Tot medio vorig jaar was Van den Hooven werkzaam bij Webhelp Nederland, het afgelopen half jaar vervulde hij de rol van Accountmanager bij detacheringsorganisatie Maandag. Bij Aeves Benefit zal zijn focus liggen op het matchen van inkoopadviseurs met opdrachtgevers.

Alex van den Hooven werkte ruim acht jaar bij klantcontactspecialist Webhelp Nederland (en bij diens voorganger SNT). In zijn spilfunctie als Traffic Manager was hij de afgelopen drieënhalf jaar verantwoordelijk voor het monitoren van diverse werkstromen, stuurde hij meerdere projecten op verschillende locaties aan, en was hij verantwoordelijk voor incident management en dagelijks klantcontact. In de jaren ervoor fungeerde hij verder zo’n twee jaar als Team Coach (bij Webhelp) en als Medior- & Senior Accountmanager Binnendienst B2C (bij SNT).

Alex van den Hooven versterkt inkoopbureau Aeves Benefit

Een half jaar geleden besloot Van den Hooven zijn horizon verder te verbreden en Webhelp te verruilen voor een nieuwe uitdaging. Het afgelopen half jaar werkte hij als Accountmanager bij detacheerder Maandag, waar hij verantwoordelijk was voor het contact met opdrachtgevers op het gebied van financiën, administratie en controlling. Recentelijk heeft Van den Hooven Maandag verruild voor een rol bij Aeves Benefit, een dienstverlener op het gebied van consultancy, executive search en interim management gericht op de commerciële disciplines binnen organisaties zoals inkoop en sales & marketing. Aeves Benefit is afgelopen jaar ontstaan door de overname van Benefit door Aeves in april vorig jaar.

Van den Hooven is bij het inkoop adviesbureau gestart als Junior Resource Manager en houdt zich bezig met het matchen van junior, medior en senior inkoopadviseurs met specifieke kennis van IT, HR, Facilitair, Marcom, Techniek en/of Europees aanbesteden aan bedrijven die op zoek zijn naar deze expertise.

Alvorens Van Den Hooven zijn professionele loopbaan startte, studeerde hij af in Economie aan de Hogeschool Leiden (2012) en voegde daar later een afgeronde opleiding Economie aan de Haagse Hogeschool aan toe (2016).

Aeves Benefit heeft de ambitie om de komende jaren autonoom door te groeien naar een team van zo’n driehonderd professionals.