Zorgspecialist Gupta Strategists lanceert nieuwe website

15 augustus 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Gupta Strategists, een strategisch adviesbureau dat zich volledig richt op de zorgsector, heeft eind juli een nieuwe en verbeterde website gelanceerd.
 
Verbetering
De nieuwe website is volgens Consultancy.nl een duidelijke verbetering ten opzichte van de vorige website. De site biedt sollicitanten nu uitgebreide informatie over Gupta Strategists, met onder andere beschrijvingen van projecten en studies. De persoonlijke profielen van alle consultants van Gupta Strategists geven een indruk van de mensen achter het bedrijf. De beschrijving van de sollicitatieprocedure en een oefencase helpen bij de voorbereiding op de procedure.
 
Gupta Strategists - Website
 
“Wij denken dat we met deze krachtige website nog beter aan potentiële collega's laten zien wie wij zijn, waar we voor staan en wat we te bieden hebben” aldus het adviesbureau.
 
Strategie consultants naar 2.0
Strategy consultancy bureaus zijn de afgelopen jaren veelvuldig bezig met het vernieuwen van hun websites. Begin vorig jaar stopte o.a. McKinsey & Company en Boston Consulting Group hun websites in een nieuw jasje. En medio 2012 volgde ook Bain & Company met de lancering van een nieuwe wereldwijde website.