Frank Leijendekker partner in corporate finance-tak van Kruger

04 januari 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kruger heeft per 1 januari 2023 Frank Leijendekker benoemd tot partner binnen zijn corporate finance-praktijk.

Leijendekker wordt de zevende vennoot van het Rotterdamse advieskantoor. Samen geven de zeven partners leiding aan zo’n 20 consultants werkzaam op het gebied van strategie, corporate finance, fusies & overnames en herstructurering.

De kersverse partner kwam eind 2016 aan boord na verschillende jaren werkervaring te hebben opgedaan als consultant in het financiële domein. Bij Kruger heeft hij zich ontwikkeld tot allround corporate finance-specialist, waarbij zijn focus met name ligt op het begeleiden van fusies en overnames.

Frank Leijendekker, Partner, Kruger

Over zijn stap naar partner zegt Leijendekker: “De consultancy heeft me altijd aangetrokken – de dynamiek van werken met veel verschillende bedrijven, mensen en uitdagingen evenals het onder hoge druk vinden van doeltreffende oplossingen. Ik kijk heel positief terug op mijn jaren bij Kruger tot nu toe, en ben dan ook verheugd met deze stap.”

Naast de inhoudelijke aspecten noemt Leijendekker de goede werksfeer en de fijne collega’s als belangrijke redenen om zich nu ook als partner aan Kruger te verbinden. “Er is een cultuur van samen het kantoor zo goed mogelijk runnen en daarbij ondernemers zo goed mogelijk van dienst zijn, met een hoge onderlinge gunfactor en zonder ‘eilandjes’.”

“Tegelijk is er volop ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en je ambities te vervullen. Dat ik nu jonger dan gemiddeld partner wordt onderschrijft dit en toont de pragmatische insteek van Kruger om andere factoren dan leeftijd zwaarder te wegen.”

Jantine Hak, managing partner van Kruger, zegt dat het partnerschap van Leijendekker een logische vervolgstap is in zijn carrière. “Op basis van zijn ervaring, prestaties en toegenomen verantwoordelijkheden verdient hij deze stap. Daarnaast is hij een geweldige collega.”

In zijn nieuwe rol als partner blijft Leijendekker zich inzetten voor het middenbedrijf. “Als partner wil ik vooral nog meer naar buiten toe uitdragen hoe Kruger het verschil kan maken voor ondernemingen. Op die manier hoop ik een bouwsteen te zijn van verdere groei van Kruger, zodat we nog meer ondernemers en ondernemingen van dienst kunnen zijn.”