Altran adviseur Odile Moreau naar BlinkLane Consulting

13 februari 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Odile Moreau (1972) is in dienst getreden als Senior Consultant bij BlinkLane Consulting. Ze is afkomstig van Altran, waar ze de afgelopen 7 jaar werkte als consultant op het snijvlak van technologie en ICT. Bij BlinkLane gaat ze zich richten op vraagstukken op het gebied van organisatie en IT.

BlinkLane Consulting is een management adviesbureau dat zich richt op het verbeteren van bedrijfsprestaties door het optimaal organiseren en besturen van de gehele IT-keten.

Over Odile Moreau
Odile Moreau heeft ervaring op het snijvlak van business en ICT opgedaan in verschillende industrieën. Al 17 jaar is Odile adviseur en trainer op het gebied van thema's als Business IT alignment, IT demand management, IT servicemanagement en organisatie- en competentieontwikkeling. Sinds februari 2012 werkt zij als consultant bij BlinkLane Consulting, hier richt zij zich met name op informatiemanagement, functioneel beheer en de invoering van Agile werken bij beheerorganisaties.
 
Odile is een inventieve adviseur, coach en trainer. Ze haalt grote voldoening uit het stimuleren en inspireren van mensen en hen de juiste kennis, gedrag en vaardigheden aan te leren. Door het combineren van haar inhoudelijke kennis met de vaardigheid om mensen te coachen op gedrag en leiderschap is zij in staat om grote organisaties effectief te verbeteren.