Conclusion Consulting voegt drie professionals toe aan team

20 oktober 2022 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Conclusion Consulting, de adviespraktijk van zakelijk dienstverlener Conclusion, heeft zijn team uitgebreid met drie professionals. Youp Lotgerink en Lies Bouwknegt zijn gestart als business consultant. Sanne Pronk is aangesteld als relatiemanager, ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is.

Youp Lotgerink heeft zich als medior business consultant aangesloten bij het team Prestatieverbetering. De afgelopen twee jaar was hij als consultant verantwoordelijk voor procesverbeteringen bij zes verschillende bedrijven. “Lean Six Sigma was daarbij een belangrijke methode om resultaten te behalen”, aldus Youp.

Met een Lean Six Sigma Black Belt op zijn naam heeft Youp de afgelopen jaren waardevolle ervaring opgedaan in het opzetten en verbeteren van (interne) bedrijfsprocessen van organisaties.

Youp Lotgerink, Lies Bouwknegt, Sanne Pronk - Conclusion Consulting

Daarbij kan hij bogen op zijn academische achtergrond (master in Business Administration & Management), zijn jarenlange werkervaring (onder meer als consultant bij een continu verbeteren-specialist) en zijn kennis van Lean Six Sigma-methodieken.

Die kennis zet hij nu in binnen de Utrechtse zakelijke dienstverlener. Hij koos voor Conclusion Consulting vanwege de “warmte” die hij vanaf het begin ervaart en “de ruimte” die hij krijgt om zich te ontwikkelen. “Ook de mogelijkheid om te profiteren van de kracht van het Conclusion-ecosysteem is een absolute pre”, legt Youp uit.

Lies Bouwknegt versterkt het Verandermanagement-team. Ook zij koos heel bewust voor Conclusion. “De kennismaking was warm en open. Tegelijkertijd proefde ik de organisatorische en individuele ambities. Ik kijk uit naar de combinatie van inhoudelijk interessante opdrachten en een hoop gezelligheid!”, aldus Lies.

In haar eerdere loopbaan werkte Lies jarenlang als fysiotherapeut, om vervolgens een master Beleid, Communicatie en Organisatie te volgen, die ze in 2020 afrondde. Tijdens die opleiding “kwam ik in aanraking met de vakken consultancy en verandermanagement”, blikt Lies terug.

Na het afronden van haar opleiding deed ze vanuit een uitzendbureau bij verschillende organisaties ervaring op in de rol van business consultant. “Daar leerde ik veel over stakeholdermanagement en hoe ik verschillende stakeholders betrokken kon houden. Ik heb daardoor vaak de dialoog mogen voeren met verschillende lagen uit de organisatie.”

In haar nieuwe rol van business consultant zit Lies uitstekend op haar plek. Het geeft haar energie om samen met collega’s resultaten te boeken voor klanten en deze successen vieren. “Ik zie veel meerwaarde in het Conclusion-ecosysteem. Iedereen kan zijn/haar expertise optimaal inzetten en zo wordt het werk nog leuker.”

Sanne Pronk is aangetrokken als relatiemanager. Ze vervangt een collega (Marieke Avezaat) die momenteel met zwangerschapsverlof is. Haar nieuwe rol bij Conclusion Consulting is haar eerste “mooie opdracht” als interim professional (begin deze maand startte ze als zelfstandig ondernemer).

Sanne neemt meer dan vijftien jaar aan ervaring in arbeidsbemiddeling mee naar Conclusion, vooral opgedaan in haar eerdere (senior) accountmanagementrol bij een grote detacheerder. “Met die kennis op zak draag ik er zorg voor dat alles onder de IMOA-mantel soepel door blijft lopen tijdens Mariekes afwezigheid”, licht Sanne toe.

Tijdens haar sollicitatie bij Conclusion Consulting werd Sanne getriggerd door de “open en hartelijke gesprekken”. “Het contact voelde gelijk goed”, blikt ze enthousiast terug. Deel uitmaken van het krachtige Conclusion-ecosysteem biedt bovendien perspectief, beaamt Sanne: “Wellicht liggen daar in de toekomst nog meer mogelijkheden voor een samenwerking.”