Supply Value voegt zes nieuwe consultants toe aan team

11 oktober 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply Value heeft zijn team versterkt met zes nieuwe consultants. Een introductierondje langs het zestal en de expertise die ze naar het bureau meenemen.

Roy Wassen is gestart als consultant binnen de Digital-praktijk van Supply Value. Voor zijn overstap was hij in verschillende rollen actief in de volleybalwereld, waaronder als manager, ondernemer en trainer.

Bij Supply Value gaat Wassen zijn topsportervaring combineren met zijn recent opgedane kennis in informatiemanagement en digital.

Roy Wassen, Marlon Mendonça Dias, Elias de Haan, Anke Creuwels, Marij Compagner, Michael Barakat

Marlon Mendonça Dias heeft zijn ruim vijftien jaar ervaring als markt- en beleidsonderzoeker en projectleider, opgedaan bij onder andere Motivaction, Desan Research Solutions en TNS Nipo (nu Kantar).

Ook Dias is consultant en onderdeel van de Digital-praktijk. Hij heeft recent een opleiding tot business- en data-analist afgerond en richt zich op projecten op het gebied van data-analyse en business intelligence.

Elias de Haan, Anke Creuwels en Marij Compagner zijn gestart binnen de praktijk Supply Chain & Operations.

Creuwels werkte hiervoor zeven jaar bij logistiek bedrijf Na-Nomi als implementatiespecialist, projectleider en commercieel manager. Bij Supply Value richt ze zich op opdrachtgevers in de sectoren logistiek en mobiliteit.

De Haan behaalde deze zomer zijn master Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Compagner heeft aan dezelfde universiteit de masters Supply Chain Management en Technology & Operations Management behaald.

Tot slot Michael Barakat, die is gestart als junior consultant binnen de Digital-praktijk. Hij volgt het Master Traineeship van Supply Value, waar hij als trainee werkzaam is en daarnaast de master Digital Business in deeltijd volgt aan de Universiteit van Amsterdam.

Supply Value is een gespecialiseerd advies- en implementatiebureau gespecialiseerd in drie thema’s: inkoop, supply chain & operations en digital. Het bureau uit Utrecht bedient opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren.