Workato voegt IT-adviesbureau Ciphix toe aan partnernetwerk

16 september 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Workato, een leverancier van software voor integratie en workflowautomatisering, heeft IT-adviesbureau Ciphix benoemd tot implementatiepartner binnen de Nederlandse markt.

Het Amerikaanse Workato levert software waarmee organisaties hun businessprocessen en workflows kunnen automatiseren. Daarnaast zorgt het platform ervoor dat verschillende applicaties op het gebied van onder meer sales, marketing, finance en human resources met elkaar kunnen worden geïntegreerd.

Het partnernetwerk van Workato bestaat uit implementatiebureaus en system integrators die ruime expertise hebben in Workato-oplossingen. Onder de 100+ partners bevinden zich tal van bekende namen zoals Cognizant, Deloitte en HCL Technologies. Nu wordt ook het Rotterdamse Ciphix aan deze lijst toegevoegd.

Workato voegt IT-adviesbureau Ciphix toe aan partnernetwerk

Als onderdeel van de samenwerking zal Ciphix fungeren als een van de voorkeursleveranciers van Workato-diensten in ons land. Tegelijkertijd zal Ciphix de oplossingen van Workato integreren binnen zijn aanbod voor opdrachtgevers.

“Als nieuwe implementatiepartner van Workato integreert en overbrugt Ciphix de kloof tussen automatisering en integratie”, zegt Marijn van de Poel, Managing Director bij Ciphix. “Onze missie is om de robot uit de mens te halen door virtuele medewerkers te ontwikkelen.”

“Ik ervan overtuigd dat we het automatiserings- en integratiepotentieel van onze klanten kunnen vergroten door samen te werken met Workato”, zegt Van de Poel. “Automatisering wordt vaak geïnitieerd vanuit een businessvraagstuk. Met de expertise en kennis van Workato zijn we in staat om een meer holistische aanpak te creëren, ook vanuit IT.”

Ook Robert Ekstrom, Vice President en General Manager EMEA bij Workato, ziet grote kansen. “Door de combinatie van onze low-code/no-codemogelijkheden en de specifieke expertise van Ciphix in de regio kunnen wij samen veel waarde bieden aan bedrijven om het volledige potentieel te bereiken op het gebied van integratie en automatisering.”

Ciphix is ook partner van UiPath, een leverancier van software voor robotic process automation.