Lisette Mulder en Susanne Haasbroek starten bij Gwynt

09 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Gwynt heeft begin vorige maand zijn team versterkt met twee nieuwe professionals: Lisette Mulder en Susanne Haasbroek.

Lisette Mulder maakte de overstap naar de consultancybranche vanuit de foodwereld. De afgelopen ruim vier jaar werkte ze voor duurzaam diervoederbedrijf Novades, waar ze eerst actief was in een commerciële rol en de afgelopen drie jaar leidinggaf aan operations.

In de rol van Medior Business Associate gaat Lisette klanten van Gwynt adviseren op thema’s als organisatieinrichting, operational excellence, procesoptimialisatie en supply chain.

Susanne Haasbroek en Lisette Mulder - Gwynt

Susanne Haasbroek is gestart als HR Business Partner. In die rol is ze verantwoordelijk voor de recruitment van nieuwe consultants en overziet ze de human capital-agenda van het organisatieadviesbureau uit Noord-Brabant.

Haasbroek heeft meer dan vier jaar ervaring in executive search en recruitment, en meer dan vijftien jaar ervaring in de wereld van supply chain en inkoop. Ze werkte eerder voor chipmachinefabrikant ASML en Dräger (een medisch technologiebedrijf). Ook werkte ze meer dan tien jaar als zelfstandig consultant aan tal van opdrachten.

Gwynt werd opgericht in 2005 en telt vandaag de dag rond de vijftien consultants. Het adviesbureau levert management consultancydiensten aan bedrijven in drie sectoren: food, industrie, retail, waarbij het bureau zich vooral richt op het familiebedrijvensegment.