Esther Broer sluit zich aan bij Quint als principal consultant

12 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Adviesbureau Quint heeft per 1 september Esther Broer benoemd tot Principal Consultant.

Esther richt zich bij Quint (het voormalige Quint Wellington Redwood en onderdeel van het internationale Eraneos Group) op klanten in het life sciences-segment – een sector waarin ze de afgelopen 20 jaar haar sporen heeft verdiend.

Meest recentelijk werkte Esther bij Stryker als senior manager Market Development van de Europese KNO (keel-, neus- en oorheelkunde)-afdeling. Stryker is een Amerikaans medisch technologiebedrijf dat producten en oplossingen levert aan ziekenhuizen en zorgklinieken.

Esther Broer, Pricipal Consultant, Quint

Daarvoor was Esther marketing professional binnen Stryker en Incyte Biosciences. Ook deed ze ervaring op binnen de medische en klinische afdelingen van Teva, Nutricia (binnen de divisie voor medische voeding), Janssen en Bristol Myers Squibb.

“Mijn brede ervaring binnen de sector wil ik ten goede kunnen inzetten in de digitale en IT-uitdagingen die de industrie heeft”, zegt Esther over haar overstap naar Quint. “Daarnaast heb ik veel zin om de life sciences practice van Quint verder uit te bouwen samen met mijn nieuwe collega’s. Ik ben nu al ontzettend onder de indruk van de kennis en kunde dat Quint huisvest.”

“Ik heb juist voor Quint gekozen omdat de organisatie professioneel maar ook mensgericht is. Het mooie van de job is dat ik mijn eigen stempel er aan kan gaan geven. Bouwen, organiseren, adviseren en verbeteren met oog voor mens en organisatie is waar ik voor warmloop.”

Esther rondde in 2001 een master in Biologie af aan de Radboud Universiteit Nijmegen en behaalde in 2012 een Executive-MBA aan Rotterdam School of Management.