Monitor Partner Sebastiaan Vaessen naar Bain

13 juli 2009 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Sebastiaan Vaessen maakt de overstap van Monitor Group naar concurrent Bain & Company. De Associate Partner van Monitor wordt Principal bij Bain. Vaessen is specialist op het gebied van o.a. strategie, sales & marketing en fusies en overnames en werkt met name in de consumer goods en technology & media sectoren.

Door de krimpende consulting markt in Nederland is de Nederlandse praktijk van Monitor, gevestigd in Amsterdam WTC, in de financiële problemen gekomen. In de afgelopen maanden zijn verschillende Monitor adviseurs vertrokken naar andere tier-1 strategy consulting bureaus zoals Booz & Company, Bain & Company, Roland Berger Strategy Consultants en A.T. Kearney. Monitor heeft wereldwijd circa 1,500 adviseurs in dienst en kantoren in 22 landen.

Twee jaar geleden hebben twee andere consultants van Monitor dezelfde pad bewandeld: René van der Velden begon in augustus bij Bain en Allard Vegter stapte over in october .

Over Sebastiaan Vaessen
Sebastiaan Vaessen heeft een MSc. in Business behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het afronden van zijn studie in 1998 is hij in dienst getreden bij Monitor Group, waar hij ruim 10 jaar werkte.