Hospitality Group geeft in 2022 vervolg aan FM Talent Course

21 juli 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Volgend op een geslaagde eerste editie organiseert Hospitality Group vanaf eind oktober opnieuw zijn FM Talent Course. In dit programma doen jonge facility management-professionals inspiratie op rondom het FM-vakgebied en leren daarbij zowel van ervaren vakgenoten als van elkaar.

De FM Talent Course richt zich in het bijzonder op facility management-professionals met maximaal vijf jaar werkervaring.

De deelnemers volgen meerdere deep dive-sessies en ondergaan een tweedaagse experience tour in Rotterdam. Daarin zullen ze diverse inspirerende plekken bezoeken, zoals de haven, Depot Boijmans van Beuningen, a.s.r. en sportcentrum Papendal.

Door deel te nemen aan de FM Talent Course werken de jonge talenten aan hun persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling en passeren de uiteenlopende facetten van het facility management-domein de revue. Daarbij ligt de focus op onderwerpen als samenwerken, omgaan met weerstand, vitaliteit en duurzaamheid. Ook komt de methodiek design thinking ruimschoots aan bod.

De FM Talent Course biedt de FM-talenten een uitgelezen mogelijkheid om nieuwe vakgenoten te ontmoeten, het werkveld verder te ontdekken en hun ontwikkeling een boost te geven. Kennisdeling, het opdoen van nieuwe ervaringen en uitdagingen en leren staan centraal in het programma.

Bovendien bouwt de groep tegelijkertijd samen met Hospitality Group aan een hechte community van gelijkgezinde FM-talenten. Een community waar de deelnemers ook in navolging van de course nog een hoop aan kunnen hebben.