Vindsubsidies breidt uit naar Limburg met overname van TRIAS

19 juli 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vindsubsidies.nl heeft alweer zijn derde overname in korte tijd gesloten. Het voegt TRIAS toe, een subsidieadviesbureau met 18 medewerkers werkzaam vanuit kantoren in Venlo en Maastricht.

Door de deal worden alle medewerkers van TRIAS en dochteronderdeel Subsidievolgsysteem.nl onderdeel van Vindsubsidies, dat hiermee groeit naar een team van rond de 100 professionals.

Met de uitbreiding krijgt Vindsubsidies een sterke aanwezigheid in Limburg en Zuid-Nederland en vergroot het zijn klantenbestand in zowel de private als publieke sector. Het subsidieadviesbureau heeft vestigingen in Utrecht, Deventer, Enschede, Druten en door de nieuwste overname komen daar nu ook vestigingen in Venlo en Maastricht bij.

Vindsubsidies breidt uit naar Limburg met overname van TRIAS

Naast de geografische uitbreiding voegt Vindsubsidies.nl met TRIAS een waardevolle digitale tool – Subsidievolgsysteem.nl – toe aan zijn online portfolio subsidieadviesdiensten. Deze tool voorziet klanten van een digitale subsidieportefeuille, waarmee zij grip en overzicht krijgen op hun totale subsidieproces.

“Deze samenwerking past uitstekend in de digitalisering die wij al ingezet hebben”, geeft Vindsubsidies.nl-directeur Henk Heerink aan, verwijzend naar het ingeslagen overnamepad van de afgelopen maanden. Eerder al nam Vindsubsidies.nl branchegenoten Knippenborg (juli 2022) en Boonstoppel Subsidieadvies (oktober 2021) over, overnames die zorgden voor meerdere synergievoordelen.

Door de toevoeging van TRIAS zal het subsidieadviesbureau zijn klanten nu nog beter kunnen bedienen, stelt Heerink: “Met de aanvulling van Subsidievolgsysteem.nl kunnen onze klanten naast inzicht in en over subsidies nu ook lopende aanvragen volledig volgen en administreren.” Hij voegt toe: “TRIAS sluit naadloos aan bij onze teams Database en Publiek.”

Ook Ron Coenen, directeur van TRIAS, is verheugd over de deal: “Voor onze klanten en toekomstige klanten kunnen we veel synergie halen uit deze samenwerking en het verder toekomstbestendig maken van onze business.”

“De ruime ervaring en ambities, ook op digitaal vlak, maakt dat ik veel vertrouwen heb in de toekomst”, aldus Coenen, die na de deal zal aanblijven bij Vindsubsidies.nl als eindverantwoordelijke voor Subsidievolgsysteem.nl.

Vindsubdidies.nl werd opgericht in 1997. Het bureau levert naast subsidieadviesdiensten ook een breed spectrum aan online producten, waaronder subsidiedatabases waarmee het subsidiekansen in kaart brengt voor bedrijven. Daarmee levert het bureau naar eigen zeggen als een van de weinige spelers in ons land een end-to-end spectrum aan subsidiedienstverlening.

Vindsubsidies is actief voor mkb-bedrijven, multinationals en overheden en tevens voor onderwijsorganisaties en kennisinstellingen.