Student Consultant bouwt verder met negen nieuwe consultants

13 juli 2022 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Student Consultant heeft negen nieuwe consultants aan boord gehaald. De nieuwe lichting is ondertussen al druk met projecten bij bedrijven als DMG, Visma Raet en UWV.

Rachel van der Plas is op dit moment bezig met de International Business track van de master Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Daar leert ze veel over management, strategie en ondernemingsbestuur met een focus op de internationale markt.

“Als consultant wil ik mijn academische kennis en soft skills toepassen om deskundig advies te geven. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om bedrijven te voorzien van nieuwe ideeën en oplossingen voor complexe uitdagingen.”

Student Consultant bouwt verder met negen nieuwe consultants

Esmee Voulon volgt momenteel de master Economics aan Tilburg University, met een specialisatie in gedragseconomie.

Student Consultant biedt mij de kans mezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied en mijn reeds opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk toe te gaan passen.”

Lois Snijders studeert Data Science aan de TU Eindhoven en Tilburg University. Ze kijkt ernaar uit om complexe vraagstukken op te lossen.

“In mijn functie als consultant bij Student Consultant hoop ik met mijn analytisch denkvermogen en creativiteit een belangrijke rol te kunnen spelen in verschillende projecten.”

Teun Versteeg volgt de studies Natuurwetenschap & Innovatiemanagement en Economics & Business Economics aan de Universiteit Utrecht. In deze studies leert hij veel diverse vraagstukken aan te pakken met betrekking tot innovatie, duurzaamheid en meer.

“Student Consultant is voor mij de ideale omgeving waarin ik mijzelf kan doorontwikkelen en waarin ik mijn theoretische kennis kan leren te gebruiken in de praktijk.”

Mick Huisman studeert net als Esmee en Lois aan Tilburg University. Hij is zijn bachelor International Business Administration aan het afronden en start na de zomer aan de master Strategic Management.

“Student Consultant geeft me de mogelijkheid mezelf verder te ontwikkelen en ervaring op te doen door het toepassen van mijn kennis in verschillende vakgebieden.”

Lars Struik volgt de bachelor Econometrics & Operations Research aan Tilburg University. Met zijn kennis in wiskunde en econometrie kijkt hij ernaar uit om bedrijven te helpen met economische en financiële vraagstukken.

“Met mijn kritische blik op de wereld maakt niks mij zo gelukkig als het bedenken van oplossingen voor problemen en het optimaliseren van processen.”

Beau Lafort begint na de zomer aan de master Financial Economics aan Maastricht University. Hij wil daar zijn kennis verbreden op het gebied van finance en de bredere economie die daarbij hoort.

“Ik hoop in mijn tijd bij Student Consultant mijn skills niet alleen toe te passen in de praktijk, maar ook uit te breiden en samen te ontwikkelen met elkaar. Ik kijk ernaar uit!”

Zara Schellekens volgt de bachelor International Business Administration aan Tilburg University. Haar interesses liggen in projectmanagement, culturele studies en strategische studies.

“Bij Student Consultant heb ik de mogelijkheid om mijn kennis, soft skills en zakelijke skills verder te ontwikkelen en toe te passen dankzij de trainingen en de uitdagende projecten.”

Mick Peter Sengers is net als Zara momenteel bezig met de studie International Business Administration aan Tilburg University. Hij is zeer gedreven om zijn kennis in de praktijk te brengen voor verschillende bedrijven.

“Naast het opdoen van praktische werkervaring biedt mijn rol als consultant de mogelijkheid een impact te hebben binnen zowel bedrijven als de maatschappij.”

De negen nieuwe consultants worden klaargestoomd voor hun rol als consultant en begeleid door de ervaren consultants van BluPoint, een bedrijf waar Student Consultant mee samenwerkt.